YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les companyies aèries recuperen la seva activitat al Prat tot i els rebrots a Catalunya

En un comunicat han anunciat les noves rutes que operaran des de Barcelona

Un avió volant en arxiu
L'activitat al Prat no s'atura i arriben noves rutes | Unsplash

L’activitat a l’aeroport del Prat no cessa tot i els rebrots. Avui, diverses companyies han anunciat la incorporació de noves rutes des de Barcelona. En concret, Vueling incorporarà a partir del mes d'agost vuit rutes més des de l'aeroport del Prat i operarà així un total de 80 connexions directes des de Barcelonaaquest estiu, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

L'aerolínia arribarà així als 1.520 vols setmanals amb sortida o arribada a l'aeroport d'El Prat. Les rutes que es recuperen són les connexions amb Keflavík (Islàndia), Zagreb (Croàcia), Faro (Algarve, a Portugal) i Malta l'1 d'agost, i les que es fan amb València, Alguer (Itàlia) i Nuremberg (Alemanya) a partir del dia 3.

Així, aquest juliol s'incorporen progressivament 72 rutes directes: 24 domèstiques i 48 internacionals entre les que hi ha París, Londres, Roma o Florència, entre d'altres. Entre les línies que es reprenen aquest mes també hi ha Amsterdam, Lisboa, Copenhague, Berlín, Munic, Estocolm, Atenes, Dubrovnik, Praga o Viena.

En l'oferta global pel mes d'agost, Vueling incorporarà 65 noves rutes directes del total de la xarxa d'aeroport a Espanya i Europa, fins arribar a les 249, l'equivalent a uns 2.800 vols setmanals.

Etihad Airways reprèn els serveis i tindrà quatre vols setmanals amb Barcelona

L'aerolínia nacional dels Emirats Àrabs Units, Etihad Airways, ha reprès gradualment els serveis a les destinacions de la xarxa mundial. Durant juliol i agost, la companyia preveu volar a 58 destinacions a tot el món des del centre d'operacions d'Abu Dhabi. Entre aquestes, s'inclouen els principals aeroports de l'Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Austràlia.

L'empresa comptarà amb una xarxa més àmplia i un augment de les freqüències a destinacions com Barcelona. La companyia operarà quatre vols setmanals amb la capital catalana al juliol i cinc vols per setmana durant l'agost. En el cas de Madrid, operarà tres vols setmanals al juliol i quatre a l'agost.

«Estem encantats d'anunciar l'expansió gradual dels nostres serveis a més ciutats a través de la nostra xarxa global. [...] Per a agost volem operar aproximadament el 45% de la nostra capacitat prèvia a la pandèmia de la Covid-19», ha assegurat el director executiu del grup d'aviació Etihad, Tony Douglas, a través d'un comunicat.

Els clients tindran el suport del programa sanitari «Etihad Wellness», l'objectiu del qual és proporcionar informació essencial sobre la salut en el viatge. Aquest servi compta amb persones especialment capacitades i formades per oferir una experiència «segura».


Comentaris

envia el comentari