Wayne Griffiths, nou president de Seat

Griffiths també continuarà com a conseller delegat i president de Cupra i, ara per ara, com a vice-president executiu Comercial de l'empresa

Vehicle de la marca Seat
Wayne Griffiths, nou president de Seat | Europa Press

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha estat nomenat nou president de Seat a partir de l'1 d'octubre en un consell d'administració que l'automobilística ha celebrat aquest dimecres a Casa Seat de Barcelona.

Així ho ha anunciat Seat en un comunicat, el dia que el mateix Griffiths i el president del Comitè Executiu del Grup Volkswagen, Herbert Diess, han estat presents en el consell d'administració de l'automobilística amb seu a Martorell (Barcelona).

Griffiths també continuarà com a conseller delegat i president de Cupra i, ara per ara, com a vice-president executiu Comercial de l'empresa, mentre que Carsten Isensee es mantindrà com a vice-president executiu de Finances i IT, càrrec que ja ocupava durant la seva presidència en funcions de Seat.

Engeguen una campanya per promoure la seguretat viària entre els motoristes

L'Ajuntament de Barcelona, el RACC i els 11 operadors de motorsharing han engegat una campanya per promoure les bones pràctiques de seguretat viària entre els usuaris de moto. Amb el lema 'En moto zero riscos, fica-t’ho al casc!', s’adreça a tots els motoristes i en especial als de motosharing, amb l’objectiu de promoure actituds responsables com evitar el consum d’alcohol i drogues, utilitzar degudament la identitat digital en fer ús del servei, així com aparcar en places habilitades, dur sempre el casc i portar posats mascareta i guants. Les ràtios d'accidentalitat són similars entre els motoristes que tenen el vehicle en propietat i els usuaris de serveis de moto compartida.

Totes les empreses de motos compartides que poden operar a la ciutat de Barcelona s’han sumat a la iniciativa: eCooltra, Acciona, Movo, Yego, Avant, Cityscoot, Gecco, Mo-Seat, Tucycle, Oiz i Iberscot.

Barcelona té més de 300.000 motos i ciclomotors censats, un 7,7% més que fa deu anys. L’any passat hi va haver més de 9.000 accidents de trànsit a la ciutat, amb 22 víctimes mortals, la majoria de les quals, 14, van ser motoristes, segons la Guàrdia Urbana. Segons conclou l’anàlisi d’accidentalitat de vehicles de motosharing que ha realitzat el RACC amb dades de la Guàrdia Urbana, les ràtios d'accidentalitat general són similars entre els motoristes que tenen el vehicle en propietat i els usuaris de serveis de moto compartida.
 


Comentaris

envia el comentari