WhatsApp bloquejarà el teu compte si tens X APPs en concret

D'aquesta manera, la companyia pretén acabar amb aquelles empreses que suplanten la seva identitat

Diverses aplicacions en la pantalla d'un telèfon mòbil
La companyia de WhatsApp ha advertit que esborrarà els comptes d'aquelles apps que suplantin l'original | Pixabay


La companyia de missatgeria mòbil WhatsApp ha emès un comunicat avisant tots els seus usuaris que els seus comptes seran bloquejats en cas d'utilitzar aplicacions alternatives fetes per tercers, com ara WhatsApp Plus.

Durant els últims dies han aparegut nombroses aplicacions no oficials que es fan passar per WhatsApp, com ara GB WhatsApp. Segons la companyia, aquestes aplicacions violen les condicions d'ús i no és possible validar les seves pràctiques de seguretat. Així mateix, se suspendran els comptes d'usuaris que les utilitzen i, alhora, seran donades de baixa.

Per saber si tens la versió oficial cal clicar a la botiga d'aplicacions, com ara la Play Store, i veure si l'app que es té instal·lada està desenvolupada per WhatsApp Inc. En cas d'haver de desinstal·lar l'aplicació, només caldrà clicar a l'store i desinstal·lar-la.

WhatsApp empra els estats per difondre els canvis en seguretat

WhatsApp ha començat a compartir publicacions als estats, on a més d'informar que ja apareix en ells també ha indicat que es tracta del mitjà pel qual donaran a conèixer les novetats i actualitzacions del servei de missatgeria.

La plataforma ha estrenat les seves pròpies publicacions als estats, el contingut efímer similar a les històries d'altres xarxes socials. A través d'ells, com informa, donarà a conèixer novetats i actualitzacions als usuaris.

En les seves primeres publicacions, a més, WhatsApp ha aprofitat per a tranquil·litzar als usuaris sobre la seguretat del servei. «El nostre compromís amb la teva privacitat roman igual», diu en la publicació.

I continua en un altre estat informant que no pot «llegir ni escoltar» les converses personals dels usuaris «ja que estan xifrades d'extrem a extrem». Aquesta funció d'avisos per als usuaris a través dels estats ja va ser avançada pel portal WABetainfo a principis de desembre de l'any passat.


Comentaris

envia el comentari