WhatsApp desapareixerà en poc temps dels nostres telèfons de manera definitiva

Deixarà de funcionar per a les versions 2.3.7 d’Android o anteriors a partir de febrer de 2020

WhatsApp i Telegram han entrat en campanya amb força.
WhatsApp no funcionarà a partir de desembre en molts telèfons | Catalunya Diari

WhatsApp, una de les aplicacions més utilitzades i descarregades del món, deixarà de funcionar als dispositius Microsoft a partir de desembre d’aquest any. L’aplicació té uns 1.500 usuaris arreu del planeta, però veurà com disminueixen arran d’aquesta decisió.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

La companyia ha anunciat el següent: «Ja no desenvoluparem l’app’ per aquestes plataformes així que algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment».

Aconsellen adquirir telèfons iOS o Android

Windows Phone ha anunciat que passat el 10 de desembre no realitzaran més actualitzacions pels ‘softwares’ dels seus dispositius. Així, la companyia ha recomanat adquirir dispositius iOS o Android si es vol continuar utilitzant l’aplicació de missatgeria instantània amb normalitat.

Aplicación WhatsApp
Mai van assolir els objectius comercials amb Microsoft | Catalunya Diari

Cal dir que WhatsApp ha donat suport a Microsoft fins a l’últim moment, però els resultats obtinguts mai han estat tan favorables com els de la competència, per aquesta raó no actualitzaran l’aplicació per aquests terminals.

WhatsApp deixarà de funcionar als dispositius amb sistema operatiu de Windows, però no seran els únics. Tampoc ho faran amb aquells dispositius Android amb la versió 2.3.7 o precedents a partir de febrer de l’any vinent. iPhone també deixarà de ser compatible amb WhatsApp. Aquells usuaris que tinguin la versió iOS 7 o anteriors, veuran com deixa de ser operativa l’aplicació.

També et pot interessar...


Comentaris
Anònim
El titular és enganyós.

envia el comentari