El Gran Wyoming 'El Intermedio'

Wyoming assegura que la policia d'ara «no és diferent de la del franquisme»

El presentador també ha parlat de la situació que viu Catalunya

El Gran Wyoming ha presentat el seu llibre 'La furia y los colores' que descriu amb tocs d'humor l'Espanya dels anys 70 i 80.  El presentador de 'El Intermedio' ha parlat en una entrevista de promoció a RAC1, on ha ressaltat les semblances que hi ha entre aquella època i l'actual.

Wyoming ha criticat de manera contundent la policia d'avui en dia, assegurant que no és tant diferent de la del franquisme: «És un disbarat que només el testimoni d'un policia ja serveixi per fer una acusació. Però això està passant constantment. S'està denunciant milers de persones que no han fet res». A més, ha ratificat que la transició espanyola va ser «sinistra» i que «va ser un desembarcament de les principals institucions franquistes, com la policia i els jutges, sense cap mena de filtre».

«Si hi una una majoria clara a favor de la independència, s'hauria de solucionar»

També ha parlat sobre la situació de Catalunya, on ha demanat seure i parlar: «L'enfrontament nodreix les dues parts, hauríem d'arribar a una normalització i parlar del que s'hagi de parlar». «Si hi ha una majoria clara a favor de la independència, s'hauria de solucionar» ha destacat.

També et pot interessar...