Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Xavi Coral.

L'oferta que Xavi Coral va rebutjar per no marxar de TV3: és surrealista

El presentador del Telenotícies de TV3 ha explicat els motius pels quals va rebutjar les dues ofertes.

El Zona Franca de Danae Boronat, que cada cop va perdent més audiència, ha aprofitat la bona tirada de Crims per registrar les millors xifres de tots els dilluns des d'aquesta nova etapa. Concretament, el programa va aconseguir reunir 71.000 espectadors i un 7'2% de quota.

El convidat d'aquest dilluns va ser el periodista Xavi Coral que durant l'entrevista va confessar algunes anècdotes i secrets de la seva llarga trajectòria professional. Actualment, i des de fa tretze anys, Coral, presenta el TN Migdia amb Raquel Sans, després d'haver sigut corresponsal a Brusel·les i copresentador del magazín de tarda de Divendres amb Espartac Peran. 

Xavi Coral al Zona Franca.
Xavi Coral al Zona Franca. | TV3

Durant els tretze anys com a presentador ha viscut moments de tota mena. Entre anècdotes va explicar que havia estat presentador del telenotícies més llarg de la història de TV3. Va ser el TN de l'11 de setembre de 2001, l'atemptat de les torres Bessones a Nova York. «Vam començar el telenotícies al migdia i vam estar fins a les nou de la nit, només vam poder sortir una vegada per anar al lavabo i menjar alguna cosa», va explicar. 

Una altra anècdota que el presentador ha volgut recordar va de la mà d'Helena Garcia Melero, quan ella estava embarassada i feien el Telenotícies junts. «Ella tenia molta gana i entrava amb un bol de cremes i gaspatxos al plató. En aquella època teníem un telèfon a sota de la taula i ens trucàvem per fer-nos indicacions. L'Helena va deixar el bol allà al mig i va sonar el telèfon i jo vaig acabar amb la mà a la vichyssoise i vaig haver de presentar amb la mà amagada i xorrejant». 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Coral ha rebutjat dues ofertes de fer matins a la ràdio

Després de les diverses anècdotes, Danae va aprofitar l'entrevista per traure-li un rumor que l'havia arribat sobre ell: «És cert que has rebutjat un programa de ràdio perquè havies de matinar molt?», li va preguntar. Coral va respondre que sí i ho va explicar: «Sí, això no sé si ho sap gaire gent. Se'm va oferir fer El món a RAC1 i també va haver-hi un moment en què em van oferir estar al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio. Totes dues vaig dir que  no perquè llevar-se d'hora és una cosa que porto malament». 

Coral va deixar clar que llevar-se d'hora no és el seu, però també va explicar que no només va dir que no per l'horari, sinó també per un altre motiu: no se sentia preparat. «Crec que s'ha d'estar preparat per fer un programa d'aquestes característiques i crec que jo no oh he estat mai, t'has de sentir molt preparat perquè has de marcar l'agenda del dia i has de tenir una mica d'ambició de donar la teva opinió sobre les coses i crec que la meva opinió no és tan important. Van ser tota una llista de coses que van fer que m'adonés que aquell no seria el meu lloc».