Tres xefs amb estrella Michelin creen un restaurant virtual de menjar a domicili

Els cuiners i l'empresa de missatgeria Glovo s'alien en la iniciativa 'Compartir & Disfrutar'

Una persona fent una foto a menjar amb un mòbil
Els influencers intenten vendre el seu pes a les xarxes per menjar gratis | Catalunya Diari

La ciutat de Barcelona adapta la seva oferta gastronòmica arran de les noves mesures imposades pel Govern durant la segona onada. Després que el xef Daviz Muñoz presentés un nou servei de menjar a domicili sota el nom de GoXO, ara és el torn de tres xefs amb estrella Michelin.

Es tracta de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Aquests tres xefs Michelin han creat un nou restaurant virtual de menjar a domicili a Barcelona. D'aquesta manera, els artífexs dels restaurants 'Disfrutar' de la capital catalana i 'Compartir de Cadaqués' sumen esforços amb l'empresa de missatgeria Glovo per tirar endavant una iniciativa que han batejat 'Compartir & Disfrutar' i que es fa lloc entre l'oferta gastronòmica de la ciutat.

Segons els responsables de l'empresa, aquesta nova proposta vol oferir una experiència «d'alta cuina» amb apostes innovadores «tipus snack», però també amb opcions més tradicionals inspirades en la carta dels seus restaurants físics, totes adaptades al repartiment a domicili. De fet, cal remarcar que la majoria dels plats han estat creats expressament per a aquesta forma d'entrega.

L'aposta recull l'experiència dels xefs en els primers mesos de confinament, quan van crear unes caixes expresses per mantenir en bones condicions les seves creacions durant el repartiment a domicili. Després, van millorar la tècnica i també hi van afegir altres caixes de còctels. Així doncs, després d'aquesta primera presa de contacte ha sorgit la idea 'Compartir & Disfrutar', de la mà de Glovo, qui serà l'encarregat de portar els plats a les cases.

El local que els xefs ja tenen a Barcelona està situat a l'Eixample, just davant del Mercat del Ninot. El restaurant 'Disfrutar', es va obrir el desembre del 2014 després d'anys treballant junts a 'elBulli', lloc on es van conèixer i es van formar en Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Ara, després de diversos anys servint a la ciutat, han volgut innovar per adaptar-se als nous temps. Els xefs afirmen que el repartiment a domicili és «la forma de seguir vius» i a prop dels clients, així com de poder seguir treballant en equip. 


Comentaris

envia el comentari