Sanitaris de l'Hospital Sant Pau de Barcelona atenent una dona que havia donat a llum dins del seu cotxe

Una embarassada dona a llum en un cotxe poc abans d'arribar a l'hospital a Barcelona

La mare i la nouvinguda es troben perfectament

Aquesta matinada de divendres Barcelona ha estat testimoni del naixement d’una nova petita en curioses circumstàncies. Zulema, una veïna de la ciutat comtal, va començar a sentir contraccions aquest dijous a la nit. Sense dubtar-ho, ella i el seu marit van desplaçar-se a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau perquè la futura progenitora pogués ser atesa.

Segons explica la mateixa Zulema, va començar a sentir contraccions més fortes i «dos carrers abans d’arribar a l’hospital, vaig donar a llum». Quan el seu marit va encaminar-se cap al carrer on està situat l’hospital on es dirigien, Zulema va advertir-li que la seva filla ja havia arribat al món: «Quan baixàvem pel carrer Sant Quintí li vaig dir al meu marit: ja està, ja ha nascut».

La petita va néixer dos carrers abans d’arribar a l’hospital

La nova progenitora i la seva petita Ana Paula es troben bé, tot i que Zulema encara recorda la tensió del moment després d’arribar a l’hospital amb la seva filla acabada de néixer: «Quan vam arribar a l’aparcament d’ambulàncies de l’hospital, el meu marit va entrar com un boig, es va baixar, va avisar que havia tingut el bebè al cotxe i quan van obrir la porta, em van baixar el pantaló i allà estava la nena», recorda la veïna de Barcelona.

Des del mateix hospital han compartit la commovedora història de Zulema i Ana Paula i han mostrat imatges de la progenitora amb el seu nou nadó. «L’atenció va ser molt ràpida i afortunadament estem les dues molt bé», confirmava la mare des de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Alguns dels metges que es trobaven a l’hospital han aplaudit a les xarxes la resposta immediata dels sanitaris d’urgències, que van atendre la dona a les 6.50 h del matí. «No és el primer de l’any i no serà l’últim», afirma una de les sanitàries.