Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del moment on els manifestants increpen i insulten a la periodista Mayka Navarro

Increpen i insulten Mayka Navarro durant la manifestació contra Felip VI a Barcelona

La periodista no ha pogut desenvolupar amb normalitat la seva feina
Imatge del moment on els manifestants increpen i insulten a la periodista Mayka Navarro
Imatge del moment on els manifestants increpen i insulten a la periodista Mayka Navarro | Twitter @Punsix

Aquest divendres al matí, la periodista de successos de La Vanguardia Mayka Navarro ha estat increpada per un grup de manifestants que protestaven per la visita del rei Felip VI a Barcelona. Navarro, que estava realitzant un directe pel programa d'Ana Rosa Quintana, ha hagut de marxar després de patir tota mena d'insults i veure com la gent l'estorbava per fer simplement la seva feina. 

Els participants de la manifestació han començat a cridar «Fora, fora!» i a fer onejar una estelada per damunt la periodista impossibilitant realitzar la seva feina. D'altres l'han insultat dient-li «Puta!». Davant d'aquesta situació, Navarro s'ha vist obligada a canviar l'ubicació del directe mentre els manifestants celebraven la decisió de la periodista.

Les protestes per la visita del monarca han estat organitzada per diferents col·lectius. Des de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, els partits independentistes i passant pels Comités de Defensa de la República (CDR). Tot plegat, ha generat un gran desplegament policial de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana al voltant de l'Estació de França de Barcelona.

 

 

El rei Felip Vi demana que Espanya mostri una imatge «d'unitat»

Per la seva banda, durant la seva visita el rei Felip VI ha apel·lat donar una imatge d'unitat que proporcioni un entorn estable i beneficiós per a les empreses, generant així més riquesa i ocupació. Ho ha dit en un discurs en català i castellà al costat del president del govern, Pedro Sánchez, durant el lliurament de premis de la Barcelona New Economy Week, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

«Espanya s'ha llaurat merescudament una imatge internacional associada, també és veritat, a la competitivitat i a l'excel·lència productiva. Treballem junts per mantenir-la, per augmentar-la on sigui necessari; demostrem una imatge d'unitat que proporcioni un entorn estable i beneficiós per a les empreses, generant així si dubte major riquesa i ocupació», ha indicat el monarca.

En dirigir-se als premiats en innovació, ha manifestat: «Tenim l'oportunitat de fer millor les coses. I de fer-les junts», apuntant al fet que amb el seu talent i motivació, l'economia espanyola avançarà en el camí de la superació d'aquesta crisi.