Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Marc García

Imatge del redactor Marc García
e-mail icon
linkedin icon
x icon

Marc García és un apassionat del futbol des de ben petitó i estudia Filologia hispànica a la Universitat Rovira i Virgili. Des de la seva infància, sempre ha crescut envoltat de futbol i té molt arrelat el sentiment culer, que ha anat augmentant exponencialment a mesura que ha anat passant el temps.

Considera que haver pogut gaudir de Pep Guardiola entrenant el Barça és tota una sort, ja que creu que és el millor equip de la història del futbol. Recorda com si fos ahir aquell 2009 que va eriçar la pell de tots els culers; té gravades a foc totes les emocions. És una cosa que no oblidarà mai.

Tot i que el Marc no només té fascinació com a espectador pel futbol, ja que és un esport que també ha practicat al llarg de molts anys al club de la seva ciutat, el Nàstic de Tarragona. Gràcies a aquesta experiència jugant a futbol, ell pot aportar el seu toc personal a les seves anàlisis de les jugades i els partits. Ara, ha decidit fitxar pel Catalunya Diari per poder explicar tot el que passa a La Lliga EASports: fitxatges, partits, tota l'actualitat dels vestidors… No t'ho perdis!

 

Autors relacionats: Miguel Rueda - Ismael Lobo

 

El meu LinkedIn | El meu Twitter | El meu correu electrònic

Muntatge de Simeone i Aleix García
Muntatge de Mendilibar i el Sevilla