YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El Curs de Borsa d'Eurekers torna a Barcelona a l'hivern

invertir en borsa
Curs de borsa d’Eurekers a Barcelona, una formació amb garanties | Cedida

El món de la borsa és summament atractiu, però també prou complex. Darrere de totes aquestes decisions de compra i venda, darrere de totes les gràfiques que marquen els valors d’ascens i descens, hi ha tot un mar de variables que s’han d’analitzar amb molta cura per poder operar amb bon criteri i encert. Encara que per a molts ho sembli, no és un joc.

Estudiar el curs de la borsa és la millor forma d’aproximar-se a aquest sector sense por que l’onatge dels mercats t’engoleixi del tot. A poder ser, un curs impartit per veritables professionals, per figures amb una gran reputació al sector i amb una preparació més que sobrada i basada en l’experiència. Un curs de borsa com el que torna a Barcelona a l’hivern de la mà d’Eurekers

Vols ser el teu propi assessor financer? Aquesta és la primera pregunta que et llença aquest equip responsable d’impartir el que, probablement, sigui el millor curs de borsa a Barcelona. La seva trajectòria l’avala, amb més de 10 anys sent referents del sector i amb un total de més de 20.000 alumnes que han passat per les mans d’Eurekers des de 2008, queda clar que saben del que parlen, i el que és millor, que saben com ensenyar les claus per assolir l’èxit invertint.

Les estadístiques ho deixen encara més clar, el 80% de les persones que es formen a través d’aquest curs de borsa en barcelona, acaben aconseguint obtenir bons ingressos operant al sector financer. Al cap i a la fi, prop del 70% dels inscrits ho fa debut a les recomanacions d’antics alumnes que han quedat satisfets amb la formació rebuda i tot l’après.

Curs de borsa d’Eurekers a Barcelona, una formació amb garanties

Com esmentàvem abans, l’objectiu d’aquest curs de borsa és que cada alumne pugui ser el seu propi assessor financer. Ensenya les principals estratègies a seguir per dominar el mètode d’inversió Eurekers, a més de facilitar l’aprenentatge dels coneixements pràctics que s’han de dominar per poder realitzar bones operacions en borsa.

No es requereix cap formació prèvia, ja que l’accessibilitat és una de les claus d’aquesta oferta formativa. Jose Antonio Madrigal, professor encarregat d’impartir-lo, és un professional gestor de fons que té més de 20 anys d’experiència com operador dins del mercat borsari. Coneix aquest sector a fons i sap perfectament com desglossar totes les seves claus perquè qualsevol pugui entendre com funciona tot.

La dificultat no és una barrera en aquest curs intensiu, i els resultats són una cosa que està plenament garantida. De fet, l’equip es compromet al fet que, si transcorre el 25% del curs i no estàs satisfet amb el que estàs aprenent, puguis retirar-te i reclamar la devolució del 100% dels diners pagats. Saben que el que ofereixen és una cosa de qualitat i que ofereix bons resultats. 

Breu, però ple de continguts

El curs de borsa d’Eurekers a Barcelona es celebra el pròxim 14 de desembre i conclou el 15 de desembre, ambdós dies en horari de 11:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00. Són un total de 12 hores (amb possibilitat d’ampliar gratuïtament en cas de dubtes) en què es fa un total desglossament d’un temari que va des de la psicologia necessària per a realitzar inversions eficaces fins a les millors eines per invertir a qualsevol mercat.

Gestió de risc, el mètode d’inversió d’Eurekers, volums de negoci, bon ús dels stops i les inversions mínimes i màximes que s’han de realitzar per operació són només alguns dels punts a tractar en aquesta formació intensiva. La majoria, a més, compta amb sessions pràctiques perquè puguis assimilar millor els conceptes utilitzant-los i comprovant com funcionen.

La clau d’aquest curs intensiu és fer que els alumnes sàpiguen detectar quines són les operacions més rendibles, i que també puguin controlar els seus impulsos i sàpiguen gestionar bé els marges de risc. Tot això per poder assolir l’autosuficiència i no haver de dependre de cap professional per operar al sector borsari. En definitiva, convertir-te en el teu propi assessor financer.

Sobre Eurekers

Eurekers és una plataforma de formació borsària i, al mateix temps, una comunitat d’inversors particulars. En tots dos camps destaca pel seu abast a escala internacional, ja que a dia d’avui s’erigeix com la comunitat més gran d’aquest tipus que hi ha en actiu a tot Europa.

Nascuda l’abril de 2008 de la mà de José Antonio Madrigal, com a successora de l’anterior Tortugas Hispánicas, aquesta firma va començar per ser una simple proposta per ensenyar conceptes fonamentals sobre el mercat borsari a persones properes a Madrigal durant una setmana. A partir d’aquest punt, va començar un camí d’evolució que ha arribat fins al que és avui dia, un referent per al sector financer.

De Tortugas a posicionar-se en l’avantguarda borsària a través de les millors eines tecnològiques per a la formació, i amb els coneixements que aporten més de 20 anys treballant al sector. La seva és una proposta pensada per formar futurs professionals.


Comentaris

envia el comentari