Divendres radiant amb sol i temperatures més altes al migdia

Les temperatures pujaran més amb màximes força agradables o suaus, especialment a la meitat sud, i encara vent a la costa. El cap de setmana serà plenament primaveral

Mapa de previsió per aquest divendres
Mapa de previsió per aquest divendres | Catalunya Méteo

El temps continua molt anticiclònic aquest divendres amb ambient assolellat i temperatures que encara pujaran més, especialment de dia. La sensació serà molt agradable o, inclús, suau a molts punts. Algunes màximes ja superaran els 20º a l’interior, situació que anirà a més de cara al cap de setmana.

El sol serà l’amo i senyor de la jornada, si bé a primera hora no es descarta algun núvol baix o boires molt locals en fondalades interiors i en trams de la costa, així com alguna nuvolada de tarda al Pirineu que no comportarà més conseqüències. A més, a la tarda apareixeran alguns núvols alts i prims a la meitat sud de la costa. Pel que fa al vent, anirà clarament a la baixa el llevant i el gregal a la costa, tot i que seguirà bufant i mantindrà alterat el mar, especialment al matí.

Sortida de sol dijous al Delta de l'Ebre
El sol radiant continuarà sent el protagonista divendres | Pili Rius

 

Temperatures cada cop més primaverals

Si ens fixem en les temperatures, pujaran una mica més i l’ambient serà molt agradable al migdia, suau en algunes ocasions, sobretot a l’interior. La majoria de màximes es mouran entre els 16º i els 21º, si bé al Pirineu quedaran una mica més curtes.

Pel que fa a les mínimes, farà menys fred a primera hora, tot i que en seguirà fent. Les glaçades continuaran al Pirineu, on els valors es mouran entre els -4º i 1º, així com a zones de l’interior, on es situaran al voltant dels -1º i 4º. Al prelitoral tindrem entre 1º i 6º i a la costa entre 6º i 11º en general. Hi haurà molta amplitud tèrmica entre el dia i la nit.

Cap de setmana radiant i molt agradable

Si ens fixem en la previsió del cap de setmana, la bonança anirà a més i el sol dominarà arreu amb temperatures que encara pujaran més i superaran els 20º a gran part del territori. Un ambient plenament primaveral per aprofitar a l’aire lliure Per ara, les precipitacions generals queden ven lluny de casa nostra i fins ben bé els últims dies de març i els primers d’abril no arribarien canvis importants. 


Comentaris

envia el comentari