Un babuí devora dos aneguets davant la mirada de terror dels nens

Els fets han tingut lloc en un zoològic d’Àmsterdam on el primat va perseguir les cries d’ànec fins que va aconseguir menjar-se-les

Imatge d'un exemplar de babuí
Imatge d'un exemplar de babuí | Arxiu

Imatge de la natura en el seu estat més salvatge la que es va veure la setmana passada en un zoològic d’Amsterdam, als Països Baixos, on un babuí va atrapar dos aneguets i se’ls va menjar davant de la mirada de molts visitants, entre els quals hi havia nens que van viure amb terror aquella escena. 

En la gravació es pot veure com el primat va saltant pel damunt d’una zona d’aigua perseguint a la família d’ànecs. La mare de les cries intenta protegir-les desesperadament espantant el babuí cridant sense parar de batre les ales. No obstant, el primat és més ràpid que els ocells aquàtics i acaba atrapant a dos aneguets, que se’ls endú fora de l’aigua enmig de tota la manada de babuïns.

Un cop està en un lloc segur, el babuí arrenca d’una queixalada els caps dels dos aneguets i els devora mentre aquests encara mouen les potes intentant escapar. Aquest és el vídeo enregistrat per un visitant que s’ha fet viral a les xarxes socials i on es poden escoltar els comentaris i crits d’estupefacció dels nens i adults que presencien l’escena:

Els babuïns s’alimenten també de carn

Malgrat el mal tràngol que van viure els visitants d’aquest zoo que van presenciar la macabra escena, el cert és que aquesta situació és totalment normal a la natura salvatge i els babuïns s’alimenten de carn de forma regular. 

En aquest sentit, aquests primats, així com altres espècies semblants com ara els goril·les, els orangutans o els ximpanzés, són omnívors i, per tant, s’alimenten de la carn d’altres animals de dimensions més petites, com és el cas d’aquests aneguets.

Una escena que ningú espera trobar-se quan visita un zoo però que és la natura en estat pur i el dia a dia de la vida salvatge animal. Potser ens hauríem de preguntar si, pel contrari, és normal tenir animals tan ‘humanitzats’ a les grans ciutats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari