Ferida greu una dona a la Costa Brava en caure-li una teula al cap pel fort vent

Els fets han tingut lloc aquest matí de dilluns a Palamós i la ferida ha deixat una gran tacada de sang al mig del carrer

Imatge d'un paraigua trencat pel fort vent
El vent està sent molt fort a aquest dilluns a molts punts de Catalunya | Arxiu

Una dona de 66 anys ha resultat ferida greu a Palamós (Baix Empordà) aquest dilluns al matí, 2 de març, després que una teula li hagi caigut al cap a causa del fort temporal de vent que afecta avui la Costa Brava i també gran part de Catalunya. Els fets han tingut lloc al número 14 del carrer del president Macià, molt a prop de la plaça de Catalunya, al centre de la població gironina. La ferida de la víctima ha estat tan important que ha deixat una gran taca de sang entre la vorera i l’asfalt, segons informa el 'Diari de Girona'. 

Els fets han tingut lloc cap a un quart de deu del matí i diversos efectius de la Policia Local, els Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques han acudit al punt de l’accident. La dona ha estat traslladada immediatament a l'hospital de la població en estat menys greu. Els serveis d'emergència han tallat la circulació de vianants i de vehicles a la zona i aquesta mesura es mantindrà fins que passi el temporal per motius de seguretat. 

Segons dades de les diferents estacions meteorològiques que hi ha a Palamós, el vent ha assolit els 92 km/h en alguns punts de la població. La Policia Local ha obert una investigació al voltant d'aquests fets, mentre que el fort vent ja ha causat nombroses incidències a tot el territori, especialment a les comarques de Girona i Lleida. 

Alerta per vent a quasi tot Catalunya

Les ventades poden ser molt fortes al llarg del dia arreu de Catalunya, amb tendència que a la tarda el vent més important es concentri a les comarques de Tarragona i sud de Barcelona i Lleida, on les ràfegues de mestral poden ser molt intenses i superar puntualment els 100 km/h en els punts més ventats. En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha activat l'alerta groga a quasi tot el territori.

Mapa d'alertes per fort vent a Catalunya el 2 de març del 2020
Mapa d'alertes per fort vent aquest dilluns | METEOCAT


Comentaris

envia el comentari