Raül Romeva sortint de la presó de Lledoners el 2 de març de 2020.

Romeva surt de la presó en aplicació de l'article 100.2

L'exconseller podrà anar a treballar tres dies a la setmana i estarà fora del centre durant sis hores

Raül Romeva  ha sortit per primer cop de la presó de Lledoners  aquest dilluns en aplicació de l'article 100.2. Ho ha fet quan passaven deu minuts de les onze. Anava acompanyat per la seva dona, l'eurodiputada d'ERC Diana Riba, així com d'excompanys de feina del Departament d'Afers Exteriors.

La setmana en què també sortirà Oriol Junqueras

La Junta de Tractament de la presó va acordar la setmana passada que l'exconseller pogués sortir tres dies a la setmana per treballar. Podrà estar fora de la presó sis hores al dia, inclòs el temps de desplaçament. Fins ara, ja han sortit de la presó per aquest article Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Quim Forn, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Aquesta setmana també està previst que surti Oriol Junqueras, que treballarà al campus universitari de Manresa.

Romeva treballarà per una associació privada avaluant els avenços dels Acords de Pau de Dayton, que van posar fi a la guerra de Bòsnia, en el 25è aniversari de la seva signatura. També orientarà l'entitat en la tasca de recuperar la memòria de la relació amb els Balcans, especialment entre Catalunya i Bòsnia i Hercegovina, i entre Barcelona i Sarajevo, promovent reflexions, anàlisis, recerques i coneixements sobre els conflictes civils i sobre el paper de la ciutadania i l'acció comunitària en situacions de conflicte o emergència.

També et pot interessar...