YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Almenys 5 morts a Califòrnia per un fort temporal de neu i pluja

La zona més afectada d’aquest punt dels Estats Units és la de Sierra Nevada. Entre les víctimes hi ha un nadó que va morir juntament amb els seus pares en un accident de trànsit

Les nevades i les pluges han estat molt fortes a Califòrnia | Michael Dalder

Almenys 5 persones han mort a Califòrnia per culpa del fort temporal de neu i pluja que està afectant aquesta zona dels Estats Units. Com ja ha passat aquests últims dies a mitja Europa, les nevades estan sent molt abundants a les muntanyes de Sierra Nevada, el punt més perjudicat per aquest episodi, segons informen les autoritats.

Entre les víctimes, la història més dramàtica que s’ha viscut és la d’una parella que viatjava en cotxe amb el seu nadó d’un any i van morir de cop quan van xocar dimarts amb un altre vehicle en una carretera inundada per la forta pluja, segons explica el diari ‘San Francisco Chronicle’.

Un dia després, un home també va morir en un altre accident de trànsit al comptat de Napa per culpa del temporal. A més, les fortes ventades han fet caure arbres, un dels quals va atrapar i acabar amb la vida d’un home a Oakland.

Operaris treballant en una autopista de Califòrnia inundada
Les fortes pluges han inundat carreteres i autopistes de Califòrnia | Twitter

 

El temporal es dirigeix cap a l’est de Califòrnia

Segons les previsions meteorològiques, el fort temporal es dirigeix ara cap a l’est de Califòrnia i es preveu que, durant el cap de setmana, afecti les Muntanyes Rocoses i el Mitjà Oest dels Estats Units. La Patrulla d’Autopistes de l’estat ha estat ‘encarregada d’informar dels accidents mortals que hi ha hagut a les carreteres del país per culpa de les pluges.

En aquest sentit, la policia dels comptats de Los Angeles i Santa Bàrbara van ordenar el passat dimarts l’evacuació de diverses zones afectades pelsgreus i històrics incendis de l’any passat que van deixar més de 80 morts davant del risc d’inundacions, despreniments de terra i avingudes d’aigua sobtades a causa de la cendra i restes dels focs.

Per la seva banda, el Servei Nacional de Meteorologia ha alertat que els forts vents continuaran al pas del temporal i que poden provocar la caiguda de més arbres, mentre que també avisa de fortes pluges que poden derivar en greus inundacions. 


Comentaris

envia el comentari