ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Un fort terratrèmol de 6,1 causa molts estralls a Taiwan

El sisme ha deixat imatges espectaculars sense causa víctimes però sí 5 ferits. Un edifici inclinat, trens interromputs o botigues amb tot el producte pel terra són alguns dels principals efectes

Imatge de l'edifici que ha quedat inclinat a Taiwan pel terratrèmol
Imatge de l'edifici que ha quedat inclinat a Taiwan pel terratrèmol | Twitter

Un fort terratrèmol de 6,1 graus a l’escala de Richter ha fet tremolar de valent l’illa de Taiwan, a la Xina. El sisme no ha deixat víctimes però sí que hi ha almenys 5 ferits. A més, ha causat molts estralls, com ara que un edifici s’ha inclinat sobre un altre, carreteres amb desperfectes, molts supermercats han vist com perdien part del producte que ha caigut al terra i les cases han vist caure alguns trossos de façana o objectes a l’interior.

Segons l’Oficina Central de Meteorologia de l’illa, el terratrèmol va tenir lloc a les 13:01h del dijous, hora local, a la ciutat oriental de Hualien, a uns 200 quilòmetres de la capital de Taiwan, Taipéi. El moviment de terres es va localitzar a 18,8 quilòmetres de profunditat i hi ha hagut moltes rèpliques des de llavors, algunes de més de 4 graus.

Els trens d’alta velocitat i el metro de Taipéi han interromput la seva circulació fins a nou avís per evitar accidents i revisar bé si hi ha desperfectes a les vies. A la capital de Taiwan, el sisme va causar molt pànic entre la població i diverses persones es van quedar atrapades durant una bona estona als ascensors. 

De seguida que va tenir lloc el sisme, molta gent va penjar a les xarxes socials vídeos de com es movia tot durant el moviment de terra, així com alguns dels desperfectes que el terratrèmol va causar. Aquestes són algunes de les imatges més impactants: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

也太劇烈了

Una publicación compartida de Niki Peng (@pengniki) el


Comentaris

envia el comentari