Consells per cuidar la teva pell i protegir-la del fred aquest hivern

El cutis i les mans són les parts que més es ressenten del contacte constant amb el fred intens
Prepara la teva pell per a l'hivern | CatalunyaDiari.cat

Amb l’arribada de l'hivern, la pell es ressent molt a causa de les baixes temperatures i pot sofrir episodis de sequedat, provocant que el rostre perdi lluminositat i elasticitat. Per evitar les marques del fred a la pell, hem de començar des d’ara a protegir-la i cuidar-la dels agents externs com són el vent, el fred intens, la humitat, etc. que finalment acaben passant factura al nostre cutis i fan que cada cop es vegi més apagat. És per això que a continuació t’oferim alguns consells dermoestètics que t’ajudaran a mantenir la pell amb un aspecte saludable.

 

El teu rostre, una de les parts més importants

El cutis és la part cutània a part de les mans, que més canvis de temperatura sofreix i que per tant, més atenció li hem de prestar. Un dels principis fonamentals per mantenir un cutis ben hidratat doncs, és netejar i hidratar la cara habitualment, almenys dos cops al dia, una en llevar-se i l’altre abans d’anar a dormir. 

 

Aconsellem no utilitzar aigua calenta per rentar la cara, ja que la podria ressecar, i és important adquirir productes de neteja facial poc agressius i sense sabó. Pel que fa a la hidratació, recomanem adquirir una crema facial adequada al rostre de cadascú i aplicar-la matí i nit, i també és molt aconsellable reforçar aquesta hidratació amb un sèrum que es pot utilitzar un cop per setmana.

 

Una bona preparació del cutis és important per combatre el fred | CatalunyaDiari.cat

 

Una exfoliació cutània per netejar la pell morta i impureses també és molt recomanable per mantenir un cutis perfecte, i serà adequada realitzar-la un cop per setmana o màxim dos, no més d'això, ja que aquesta tècnica és agressiva per la pell i no se n’ha d’abusar. Si et maquilles habitualment, recorda no utilitzar productes agressius amb la teva pell, i apostar per productes de qualitat com per exemple, els de la gamma d’Estee Lauder.

 

Les mans s'han de protegir també dels agents externs | CatalunyaDiari.cat

 

Recorda't de les mans

Les mans també sofreixen molt l’arribada del fred, i es poden arribar a ressecar fins a tal punt que apareguin petites ferides o esquerdes, que cal evitar. Per això recomanem dur una crema de mans sempre a la bossa de mà com a part del 'kit' indispensable per fer front a les baixes temperatures. L’opció ideal és adquirir-ne una ja pensada per aquesta part del cos, i aplicar-la diverses vegades al dia; a més a més, caldrà protegir amb guants les mans per evitar que pateixin més del compte els estralls del fred.

 

També et pot interessar...