YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les 10 regles imposades per Letícia que Elionor i Sofia han de complir com sigui

A més de respectar els protocols de la reialesa, les joves han d'obeir les normes imposades per la seva mare

Imatge d'arxiu de la princesa Elionor i la infanta Sofia
Les 10 regles imposades per Letícia que Elionor i Sofia han de complir com sigui | EUROPA PRESS (DAVID ZORRAKINO)

Ser filles dels monarques espanyols els atorga certs privilegis a la princesa Elionor i la infanta Sofia. No obstant això, han de respectar els protocols i les regles de la reialesa. I per si no n'hi hagués prou, també han d'obeir les regles imposades per la reina Letícia. Tots coneixem l'obsessió que té l'asturiana amb l'ordre i la disciplina, la qual cosa ha volgut inculcar a les seves filles. Haver nascut en un «bressol d'or» i viure en un palau no les ha salvat d'haver de respectar les normes dels pares, sinó tot el contrari: la seva educació és molt més estricta que la de qualsevol altra persona de la seva edat.

A més d'haver de complir amb els protocols i les regles de la reialesa, la princesa Elionor i la infanta Sofia també han de seguir a peu de la lletra les rigoroses 10 normes que els ha imposat la reina Letícia.

1. Ni televisió ni internet

Les filles del rei Felip VI només tenen permès veure la televisió i navegar per internet els caps de setmana. De dilluns a divendres ho tenen completament prohibit. A més, Letícia controla tot el que consulten a internet. 

2. Res d'aparells electrònics

Les netes de la reina Sofia tampoc tenen accés als aparells electrònics. Les adolescents no disposen de mòbil ni d'ordinador.

3. Silenci absolut

Tenen completament prohibit parlar sobre la família reial, així com tampoc tenen permès explicar el que fan durant el cap de setmana o durant les vacances.

4. Prohibides les classes de vela

Una de les tradicions de la monarquia espanyola és fer classes de vela. No obstant això, la reina Letícia ha trencat amb la tradició i prohibeix que les seves filles practiquin aquest esport nàutic. Tenint en compte que l'asturiana no vol exposar massa a les seves filles, portar-les a classes de vela suposaria que els paparazzis poguessin fer fotografies.

5. Dieta estricta

El llegat de la Corona espanyola és molt important i per poder arribar-hi també cal tenir una bona salut. Per aquest motiu, les dues adolescents han de seguir, tant a l'escola com dins el palau, una alimentació estricta. A la dieta de la princesa Elionor i la infanta Sofia els carbohidrats i els greixos no existeixen. En el seu lloc, mengen verdures, fruita, peix, purés i pollastre rostit.

6. Res de dolços

Seguint la mateixa línia, l'asturiana no permet que les seves filles mengin dolços sota cap circumstància. Ni tan sols els caps de setmana o en dates assenyalades.

7. A les 21.00 h al llit

Tot i que ja són adolescents, segueixen tenint una hora per anar a dormir. A excepció de quan han de complir les seves obligacions amb la Corona, ambdues han d'anar a dormir a les 21:00 hores.

8. Dominar l'anglès

L'asturiana vol que les seves filles dominin l'anglès a la perfecció, de manera que les dues joves han d'esforçar-se per parlar, escriure i llegir aquest idioma a la perfecció. Per aconseguir aquest objectiu, des de petites tenen una dona que els parla en anglès. 

9. Educació controlada

La reina Letícia ha de seguir i saber l'evolució acadèmica de les seves filles en tot moment. A més de dominar l'anglès, les joves han de saber defensar-se en les llengües cooficials de l'Estat. També han rebut lliçons d'altres llengües com el xinès. A més de conèixer les notes acadèmiques, també ha d'estar pendent de les classes de protocol i diplomàcia d'Elionor. 

10. Sense elecció al futur

Encara que cap de les dues pot decidir plenament sobre el seu futur, aquesta regla està escrita especialment per a la princesa Elionor, que és l'hereva de la Corona i, per tant, el futur del país. Així ho va deixar clar la reina Letícia durant la seva estada a Mallorca quan una noia va preguntar-li a Elionor a què li agradaria dedicar-se en un futur. «El que ha de fer, no el que vol fer», va respondre la reina Letícia. 


Comentaris

envia el comentari