Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Els 2 nous col·laboradors de 'Sálvame': «Fitxatges explosius»

Gloria Camila i Kiko Rivera podrien ser els nous col·laboradors del programa estrella de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha aconseguit fer història. 'Sálvame' és un dels programes més longeus de la graella de Telecinco. Milions d'espectadors sintonitzen diàriament amb el programa per seguir molt de prop les peripècies dels seus col·laboradors.

Segons els experts, el presentador és l'autèntic responsable d'aquest fenomen. Per aquest motiu, els seus responsables han pres una decisió que marcarà un abans i un després: acomiadar dos tertulians i substituir-los per uns altres. Amb tot això, Jorge Javier haurà d'aconseguir que l'audiència accepti els nous col·laboradors. 

En un primer moment, es va assegurar que no es revelarien els noms, però ja s'han donat alguns detalls. De fet, Alonso Caparrós ha donat una dada molt important: el nou fitxatge era íntim enemic d'un dels vells tertulians. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

S'han generat diversos rumors i el que més ha cridat l'atenció apunta cap a Gloria Camila; recordem que va mantenir una relació de quatre anys amb Kiko Jiménez, que també treballa en el programa.

Kiko s'ha mostrat molt preocupat, ja que la seva exparella podria treballar amb ell. Ara bé, no tenen bona relació i és possible que el col·laborador estigui fent tot el possible perquè no signi el contracte. D'altra banda, la periodista Gema López assegura que Gloria mai acceptaria convertir-se en col·laboradora de 'Sálvame'. Primer, perquè no li agrada la premsa del cor, i segon perquè vol centrar-se en la seva carrera com a actriu.

Kiko Rivera podria ser el nou col·laborador de Telecinco

L'última emissió de 'Sálvame' ha arrencat d'una forma molt peculiar; els col·laboradors apareixen asseguts a les grades de plató, i una veu en off els comunica que dos col·laboradors seran acomiadats.

Segons explica la direcció del programa, un vell col·laborador vol tornar a 'Sálvame', i un nou fitxatge està a punt de convertir-se en el seu nou company. Però, perquè aquestes incorporacions arribin a bon port, dos tertulians seran acomiadats per sempre.

«Al llarg d'aquests dotze anys, per aquest plató han passat gairebé cinquanta col·laboradors. Els dotze anys de 'Sálvame' portaran molts canvis i queden quatre hores per començar a patir-los», comunica la veu en off. 

Amb tot això, es rumoreja que Kiko Rivera podria convertir-se en la gran competència de la seva cosina, Anabel Pantoja. La relació entre cosins és molt tensa i el fill d'Isabel està molt arrelat al programa de Jorge Javier Vázquez. A més, els directors asseguren que el nou fitxatge pertany a una de les sagues més icòniques de la premsa rosa.


«Sabem que hi ha molts culs per a tan poques cadires i és lògic que, com més gent vingui, tenim menys possibilitats de treballar», ha reconegut Rafa Mora davant la incorporació dels «dos nous fitxatges explosius».

Gema López s'ha mostrat molt més tranquil·la. És conscient que els seus responsables tenen la necessitat d'«agitar el vesper». Però, té clar que ella seguirà a 'Sálvame' i en cas que el seu nou company li posi difícil, abandonarà el treball sense pensar-s'ho.