Sonsoles Ónega

Els 2 populars aliments que Sonsoles Ónega no compra ni menja: prohibits a casa seva

Coneix els aliments que no tenen cabuda en el rebost de la coneguda periodista Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega és una de les cares més visibles de la televisió, ja que no només ha estat presentadora de Ya es mediodía , sinó perquè, recentment, s'ha fet conèixer que es passa a l'equip «contrari». És a dir, ha decidit deixar enrere els més de 1.000 programes presentats en Telecinco per embarcar-se en una nova aventura en Antena 3.

Una decisió molt lògica, ja que la presentadora és capaç de connectar amb una gran part dels seus espectadors. En les seves aparicions, si alguna cosa no passa per desapercebuda és el seu espectacular físic. Encara que molts han especulat sobre el truc que s'amaga darrere de la seva figura, la veritat és que Ónega es va sincerar fa temps sobre el seu 'secret' en Instagram.

La «no» dieta de Sonsoles Ónega que li funciona

La presentadora va compartir fa uns quants mesos unes paraules que van deixar els seus seguidors realment sorpresos. Pel que sembla, el secret de la periodista és no seguir cap dieta, cosa que de moment sembla que surt l'efecte desitjat, ja que el seu espectacular cos és innegable.

El seu únic mantra és «donar-li la volta al rebost». D'aquesta manera, la presentadora només compra i consumeix aliments que considera realment sans. Com que no té la temptació a prop, és capaç de mantenir-se allunyada dels aliments més perjudicials per a la nostra salut.

Capsa plena de donuts de diferents gustos
Sonsoles Ónega té clars els aliments que ha d'evitar en el seu dia a dia. | Getty Images

La presentadora és fan dels productes naturals i biològics, ja que la seva principal comanda és dur a terme uns hàbits alimentaris tan saludables com sigui possible. Si s'aposta per aliments amb valors nutricionals atractius, s'aconsegueix estabilitzar allò que consideraríem com a rutina alimentària i una cosa que ens sol preocupar, el pes.

Els aliments prohibits a casa de Sonsoles Ónega

Tot i declarar que no segueix cap dieta, la presentadora té una cosa clara: hi ha una sèrie d'aliments que no tenen cabuda en el rebost. Parlem, ni més ni menys que dels sucres refinats i els aliments processats.

Per tant, entenem que és aliena al consum de galetes, dolços, cereals, etc. doncs aquests són, sobretot els dolços, els aliments més processats. Com afirmava en un altre mitjà: «És absolutament contraproduent per a la salut i per a les artèries», referint-se a la brioixeria industrial.

De la mateixa manera, els aliments amb més quantitat de sucres refinats són les begudes light, la pasta i el pa blanc, entre d'altres. Tenint això en compte, és possible imaginar com és la seva cistella de la compra.

La decisió d'abandonar certs aliments és clau i molt beneficiosa, ja que li permet lluir la seva excel·lent figura. Si vols aconseguir el seu físic, només hauràs de fer una volta de rosca a les teves visites al supermercat. Si substitueixes els processats per productes naturals, observaràs com el teu cos reacciona positivament a aquest canvi.

L'exercici: l'essència del físic

Com passa moltes vegades, el físic també és el resultat de la pràctica diària d'exercici. Per això, la presentadora aposta per exercicis cardiovasculars. Aquest tipus d'exercici és realment útil per perdre pes, la raó se sustenta que cremen hidrats i greixos per obtenir l'oxigen necessari per dur-los a terme.

Sonsoles Ónega ha declarat que el seu exercici favorit és treure a passejar els gossos, ja que alguns dies aprofita per córrer mentre els passeja. Combinar córrer amb caminar és un exercici d'allò més productiu, si més no, que li ho diguin a ella.

A més a més, aquest exercici no només compta amb beneficis físics. Alguns estudis avalen que sortir a caminar o córrer pot reduir l'estrès i l'ansietat, millora l'autoestima i prevé el deteriorament cognitiu. Fins i tot, pot ser útil per combatre problemes relacionats amb la son, com ara l'insomni. És a dir, practicar regularment exercici influirà positivament a la teva ment.