Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro confirma que el seu pare ha deixat María José Campanario

Andrea Janeiro va tenir certes diferències amb María José

Andrea Janeiro és famosa des d'abans de néixer perquè pertany a la família més carismàtica de la premsa de cor. La seva mare es va convertir en una personalitat popular parlant-ne, cosa que li va fer guanyar-se el sobrenom de princesa del pueblo. Belén Esteban no es va cansar de denunciar que María José Campanario suposadament no era agradable amb la seva nena.

Andrea Janeiro ha tingut certes diferències amb el seu pare, però actualment gaudeix d'una relació fantàstica amb ell. S'han reconciliat i passen temps junts sempre que poden, justament el que porta demanant Belén Esteban des que va començar a treballar a la televisió. Jesulín de Ubrique està travessant un moment personal meravellós, per això, ha pres una decisió important.

Andrea ha confirmat, gràcies a les fotografies que han sortit publicades, que Jesulín ha deixat Maria José Campanario a casa. El torero ha tornat a les places amb magnificència, però no volia que la seva dona fos testimoni d'allò que passaria. L'odontòloga ha optat per renunciar a la popularitat, sap que hi ha situacions que cal evitar perquè són contraproduents.

Andrea mai no li ha guardat rancúnia a Jesulín, per això, quan ell va decidir recuperar el temps perdut ella no li va posar cap impediment. Vol el millor per a la seva família, mai no ha donat cap problema i s'ha convertit en el membre més respectat del clan. S'ha guanyat el respecte de la premsa, ja que sempre ha mantingut una actitud prudent i educada.

Primer pla de María Jose Campanario
Andrea Janeiro respecta María José Campanario. | Europa Press

Janeiro sap que el seu pare ha deixat María José Campanario durant uns dies per visitar una plaça de toros que l'estava esperant. Els crítics asseguren que està en plena forma i que continua sent un professional de primera categoria. És el dretà més famós dels anys 90, però, actualment, continua tenint una legió de fans disposada a donar-ho tot per ell.

Andrea Janeiro respecta Maria José

Andrea és una de les joves més famoses de la premsa del cor perquè la seva mare en parla des que va néixer. Sempre s'ha explicat que María José Campanario n'estava gelosa, per això no gaudien d'una relació fluida. L'odontòloga va entrar en diversos programes de televisió desmentint els rumors i deixant clar que les seves intencions eren nobles.

María José s'ha guanyat l'afecte del públic amb el pas del temps, ja que ha demostrat que és una dona completament independent. No necessita l'ajuda de ningú per seguir endavant, per això, no li importa què en diu la premsa del cor. Ha deixat el seu marit sol ara que torna a les places, però ella té un bon motiu: no vol cridar l'atenció.

Andreita mai no s'ha pronunciat sobre els rumors que afectaven la dona del seu pare i ja formen part del passat. No té en compte què va poder passar o què diu la seva mare que va passar, perquè només li importa estar en pau. Té molt bona relació amb la seva germana Julia, per això, sempre ha respectat el paper de Campanario.

Andrea Janeiro mai no va perdre l'esperança

Andrea ha tingut moltes oportunitats de guanyar diners gràcies als seus cognoms, però ha pensat que el millor és mantenir-se'n al marge. Sempre ha sabut que Jesulín de Ubrique entraria en raó en algun moment, per això no ha tingut en compte certs esdeveniments. Belén Esteban assegura que el torero no tracta Andreíta igual que la resta dels seus fills, però la noia no és rancorosa.

María José també reprendrà aviat la seva carrera professional, ja que no vol que ningú no l'acusi d'aprofitar-se del seu marit. Quan acabi la baixa de maternitat tornarà a la clínica on estava exercint. De moment, està centrada en la cura del nadó, un nen anomenat Hugo del qual no se'n coneix absolutament res.