Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

Els 21 anys d'amor d'Antonio David Flores i Olga Moreno, en fotos

Han posat punt final a la relació després de diversos mesos de crisi

Ahir al matí es va donar a conèixer la notícia del dia: Antonio David Flores i Olga Moreno s'han separat. Malgrat que cap dels dos havia parlat sobre aquesta informació ni l'havia confirmat, la història d'amor s'havia acabat.

Va ser al juny de l'any 2000 quan van sortir a la llum les primeres imatges de la parella, que actualment portaven 21 anys junts i 12 de casats. Quan es va separar de Rocío Carrasco, Antonio David va tornar a trobar l'amor i l'estabilitat al costat d'Olga Moreno, i junts van formar una família.

 

Es van casar vuit anys després d'iniciar la relació, i poc després, el 2012, va néixer la seva primera i única filla en comú, Lola Flores Moreno. Així doncs, el matrimoni té família nombrosa, ja que Rocío i David Flores, tot i que no siguin fills d'Olga, han estat criats per la parella des de ben petits.

Semblava que eren un matrimoni feliç, amb molts anys de bons i mals moments compartits, fins que ahir va saltar la notícia de la separació.

No obstant això, la seva història ha deixat desenes de fotos amb les quals sempre es podran recordar tots aquests anys d'amor de la parella.

[Playbuzz] cd7e1f62-98f6-447a-8b57-cc81632f657d [/ playbuzz]