Imatge dels actors que interpretan als germans Reyes a la sèrie Pasión de Gavilanes

Confirmat: torna 'Pasión de Gavilanes'

'Pasión de Gavilanes' tornarà a la pantalla en 2022 amb nous episodis

'Pasión de Gavilanes' és, sense cap dubte, una de les telenovel·les de més èxit al nostre país en les últimes dues dècades. La seva història va aconseguir enlluernar al públic, que va fer que cada lliurament aconseguís unes espectaculars audiències. D'aquí que el seu últim episodi fos vist per cinc milions de persones.

Precisament aquests seguidors han d'estar avui realment contents i és que la sèrie torna a televisió. En concret, serà el 2022 quan pugui gaudir dels seus nous capítols.

'Pasión de Gavilanes' torna

Aquesta setmana ha estat quan Telemundo ha fet servir les xarxes socials per anunciar que l'esmentada producció torna amb nova temporada. És més, aquesta ha començat a gravar-se aquesta setmana per satisfacció dels seus incondicionals.

La telenovel·la explicava la vida dels germans Reyes. Joves que, per venjar la mort de la seva germana, decideixen començar a treballar en la mansió de la família que creuen responsable d'aquella, la dels Elizondo. No obstant això, es topen amb un inesperat contratemps i és que acaben enamorant-se de les filles dels caps.

Els esmentats germans, com s'ha explicat, seran novament els protagonistes de la tornada. Això sí, la història es desenvoluparà 20 anys després de la fi de l'anterior.

Segons ha publicat la cadena, «aquesta nova generació està destinada a començar amb un altre tràgic crim que sacseja a la família fins al fons. La investigació de la misteriosa mort d'un professor apunta als fills d'una de les parelles com a possible culpable. Això desencadena una dramàtica sèrie d'esdeveniments per demostrar la seva innocència».

Exactament s'assenyalarà a un dels plançons de la parella formada per Juan Reyes i Norma Elizondo.

Un dels protagonistes no estarà en la segona part de 'Pasión de Gavilanes'

Res més donar-se a conèixer la notícia de la tornada de la telenovel·la són moltes les especulacions i rumors que han sorgit al voltant. Fonamentalment hi ha interès a saber quins actors tornaran a ficar-se en la pell dels Reyes i dels Elizondo.

Telemundo no ha volgut donar noms al respecte, però ja es pot intuir qui dels protagonistes no estarà en aquesta segona part. Veient el vídeo del retrobament dels actors fa uns dies hi ha algú que falta. Aquest no és altre que Michel Brown, qui va donar vida a Franco.

No sabem el motiu de la seva absència ni tampoc si hi haurà algun moment en què es reincorporarà a la trama. Aquest fet segur que ha sigut un revés per als seus nombrosos fans, ja que era un dels intèrprets més estimats. No obstant això, hauran de conformar-se veient-lo a la sèrie 'Parot', que està a Amazon i pròximament s'emetrà a La 1.

Aquesta serà la baixa aparentment en el nou repartiment, encara que no faltaran Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista o Natasha Klauss, entre d'altres.

El retorn de la sèrie genera un gran enrenou

A Espanya i als altres països on es va emetre aquesta telenovel·la s'ha generat una gran expectació amb la seva tornada. Tant és així que les xarxes socials s'han omplert de missatges alegrant-se d'aquesta. Entre aquests es poden llegir alguns com «El meu cor esclatarà de tanta emoció».

Imatge promocional de la sèrie 'Passió de Gavilanes'
Els protagonistes de 'Pasión de Gavilanes' torna gairebé 20 anys després | GTRES

De la mateixa manera, els seus seguidors també han escrit: «Quina emoció! Estic molt feliç per aquesta notícia» o «Estic tan emocionada que vull que comenci ja!».

I això sense oblidar altres que diuen: «El millor elenc en la història dels melodrames de parla hispana» o «No ho puc creure, estic plorant de l'alegria que sento».

Però, de moment, hauran d'esperar fins a l'any 2022 per veure el resultat, ja que serà quan comenci a emetre's. Mentrestant, tots aquests incondicionals poden gaudir dels capítols de la primera temporada a la plataforma Netflix.