Primer pla d'Antonio David Flores somrient

Les 5 amants d'Antonio David Flores que han acabat amb el seu matrimoni

L'excol·laborador de 'Sálvame' ha estat constantment perseguit per les seves suposades infidelitats cap a Olga Moreno

El matrimoni entre Antonio David Flores i Olga Moreno ha arribat al seu final. I encara que un dels detonants d'aquesta ruptura va ser la docu-sèrie de Rocío Carrasco, la crisi entre els dos va més enllà d'això.

Així és, i és que les nombroses infidelitats que s'han fet públiques per part de l'excol·laborador de 'Sálvame' han sigut claus perquè la dissenyadora decideixi apartar-se definitivament de la seva vida.

Però aquesta no és la primera vegada que l'exguàrdia civil ha estat embolicat en un escàndol d'amants. De fet, durant el seu matrimoni amb Rocío Carrasco, ella mateixa va fer públiques algunes deslleialtats per part d'Antonio David, inclòs un avortament pel mig.

A 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la filla de Rocío Jurado no va dubtar a treure els noms de les conquestes esporàdiques del seu ex. Entre elles Nuria Bermúdez, que va relatar que havia practicat sexe fins a sis vegades en una nit amb el malagueny.

Antonio David hauria estat infidel a Rocío Carrasco i Olga Moreno

Les conquestes d'Antonio David

Després que Nuria Bermúdez i Antonio David Flores intimessin, va arribar Gema Patricia. Aquesta era amiga de Nuria i com ella, en aquell temps també treballava en la nit madrilenya.

La més coneguda com a Gema Pa també hauria tingut més d'una nit de passió amb el pare de Rocío Flores. Així doncs, sembla que totes dues amigues no van dubtar a compartir noi ni a presumir de les seves relacions amb aquest.

La veritat és que Gema Patricia no va ser tan explícita explicant detalls com Nuria. Avui dia, tant l'una com l'altra romanen allunyades dels mitjans i no volen saber res d'aquesta història de joventut.

La tercera conquesta d'Antonio David va tenir lloc allà per l'any 2000 amb Carmen López, una model de Sevilla. Tots dos van tenir un romanç esporàdic que en acabar, va ser tret a la llum per ella mateixa quan Antonio David ja estava amb Olga.

Així, l'any 2010, Carmen López explicava que fins i tot s'havia sotmès a un suposat avortament d'un fill de l'exgendre de Rocío Jurado. «He sortit perquè des de fa dos mesos estaven sortint dates que no eren. En 2003 ell ja estava amb Olga i ho he explicat per això», revelava.

Però per si no n'hi hagués prou, la de Sevilla no mostrava cap inconvenient a l'hora de demostrar la seva veritat: «Si vols et porto el document, però quan avorto no em demanen el nom del pare».

Finalment, ella mateixa no va decidir seguir endavant amb l'embaràs per diversos motius: «No era una relació seriosa i alhora que amb mi estava amb altres».

I a més, per afegir més llenya al foc, fa tan sols un any, Miguel Frigenti es feia ressò al plató de 'Sálvame' d'una altra suposada infidelitat a Olga Moreno per part del seu marit. Aquesta vegada amb una tal Isabel Ávila, que no va tenir cap problema a l'hora d'acudir al programa per revelar-ho.

L'esmentada va revelar a l'espai de les tardes de Telecinco com van ser les seves suposades trobades amb el col·laborador. Alhora, va admetre que es va quedar enamorada d'ell després d'haver estat tres mesos intimant.

A més a més, per aquesta mateixa data també va sortir a la llum una altra dona, Malú Sebastián. La filipina assegurava haver tingut trobades amb Antonio David durant tres anys, mentre el seu matrimoni amb Olga seguia en vigor.

De fet, una d'aquestes cites hauria tingut lloc tan sols tres mesos abans que Malú aparegués en pantalla per explicar-ho. «Quedar hem quedat cinc vegades, però intimar han estat només tres», assegurava.

Tot i que no tenia pensat revelar els detalls de la suposada infidelitat del qui va ser guàrdia civil, la 'cinquena' en discòrdia semblava estar realment enfadada. «M'he cabrejat i soc aquí. Em va molestar veure a Isabel Ávila l'altre dia, perquè Antonio David va de bo, però li van les festes i les dones», sentenciava.