Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gloria Camila amb el seu xicot, David, i d'Albert Barranco, exconcursant de Supervivientes

Albert Barranco, el jove que posa en risc la relació de Gloria Camila

Fa dos anys que Gloria Camila i David, el seu noi, tenen una relació

Gloria Camila i David, el seu xicot, no poden ser més feliços junts. Sembla, però, que un assumpte pendent del passat de la jove arriba disposat a fer tremolar la seva felicitat.

Aquest es tracta ni més ni menys que d'Albert Barranco. Un noi amb el qual ja se l'havia relacionat en el passat i amb qui suposadament li va ser infidel al seu ex, Kiko Jiménez.

La presència de Barranco a la festa d'aniversari de Rocío Flores va fer saltar tots els rumors. I a això, s'ha de sumar l'estranya actitud de la parella, que gairebé no interactuava entre si.

Era la mateixa Gloria qui s'encarregava de desmentir els rumors sobre una possible crisi entre ella i el seu noi. És més, fins i tot arribava a atacar María Patiño i el seu programa, 'Socialité', encarregats de donar la notícia.

«Estic divinament, la veritat», assenyalava la jove. «Per què em pregunteu si després doneu les coses per fet a la vostra manera? Em va preguntar, li contesto, ho nego i ho afirmen. Donen un titular bastant lleig, li amarguen l'aniversari a Rocío, doncs no sé», lamentava.

«De vegades el periodisme s'està anant una mica a la merda, ho sento. Perquè si tu preguntes a un personatge, dones una resposta i després tu donaràs el títol que més morbo doni, doncs la veritat que...», prosseguia implacable.

Per la seva banda, fa tan sols uns dies, la parella celebrava dos anys d'amor, i la tendra declaració que Gloria li feia al seu noi parlava per si sola. «I ja va arribar l'11. I ja són dos anys que portes fent-me feliç, feliç de veritat», començava compartint.

«Vas arribar en un moment de la meva vida en el qual estava força inestable tant emocionalment com mentalment. I tu, tu David, em vas ensenyar l'altra part de la història que m'estava perdent».

«A la que les coses venen i van, i que les que venen a les nostres vides és perquè un propòsit portava. I en la qual amb llàgrimes em feies riure, i em feies veure el costat positiu de les coses. Gràcies per estar, ser i estimar-me...QUINA SORT LA MEVA TENIR-TE, AMOR».

La història de Gloria Camila amb Albert Barranco

Era durant l'estiu de 2019 quan Gloria Camila i Kiko Jiménez posaven fi a la seva relació. Una ruptura molt dolorosa en la qual la filla d'Ortega Cano acabava pagant els plats trencats. Així és, perquè el seu ex no dubtava a acusar-la d'haver-li sigut infidel amb Albert Barranco.

«Sí, li ha estat infidel. Evidentment hi va haver tonteig entre nosaltres. Ens vam embolicar», confirmava el de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' jugant-se-la a la seva amiga.

«Jo vaig anar a plató perquè s'estaven dient unes coses de mi que no eren certes. Jo vaig anar a plató perquè em va donar la gana», assegurava Barranco.

De mentre, per la seva banda, Gloria preferia no seguir alimentant l'assumpte i resoldre'l d'una vegada per totes. I quan tots dos es van tornar a veure les cares en públic, optaven per ignorar-se mútuament.

«Ens vam veure un dia i ja està. Tenim les nostres parelles i està de més parlar d'aquest tema, pot provocar malestar i em queda ja molt gran», remarcava Albert. A més, deixava molt clar que «no hi havia pensat d'arreglar res amb Gloria».

«Soc una persona que intento portar-me bé amb tothom. No li guardo rancor a ningú i, a la fi, intento ser cordial i respectuós. Jo no tinc res en contra d'ella i em sembla bona persona».

Arran del pas de Barranco per 'Supervivientes', el jove forjava una bonica amistat amb Rocío Flores. Una cosa que hauria propiciat alhora que ell i la filla d'Ortega Cano acabessin d'apropar postures.

«Crec que està sent un noi sincer, amb els seus sentiments, enamorat de la seva parella... ho veig finalista», opinava sobre el seu pas per Hondures.

No obstant això, i segons diuen, on hi va haver foc, cendres queden. Per tant, aquest recentment retrobament entre Gloria i Barranco poder haver despertat la gelosia del seu noi, qui per aquest motiu es mostrava tan distant.