Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell

La princesa Elionor, muda: La nova feina de la seva cosina Carla

La neboda de la reina Letícia ha estat contractada per Rafael Amargo perquè participi en una de les seves obres teatrals

Mentre que Elionor es troba a l'UWC Atlantic de Gal·les per preparar-se com a futura reina d'Espanya, la seva cosina Carla Vigo també intenta llaurar-se el seu futur.

En les últimes setmanes, la neboda de la reina Letícia ha acaparat el centre d'atenció tant per la seva popularitat a les xarxes socials com per la seva col·laboració televisiva. Un fet que ha provocat que alguns grans rostres del nostre país aconsegueixin fixar-se en ella per encaminar alguns dels seus projectes.

Un d'ells ha sigut Rafael Amargo qui, segons ha revelat 'Semana', ha contractat la cosina de la princesa perquè participi en un dels seus espectacles. Una proposició que el mateix ballarí també ha confirmat gustosament.

La veritat és que la jove ja somiava en tenir una oportunitat sobre els escenaris. Per això, que millor manera d'aconseguir-la que de la mà de Rafael Amargo dins d'una nova obra de teatre que promet ser tot un èxit?

Després de diverses converses i negociacions entre tots dos, tant ell com ella han arribat a la conclusió que estan fets l'un per l'altre. Així és, perquè tenen clar que entre ells poden sorgir grans resultats fruit d'un bon treball en comú.

Per la seva part, gràcies a aquest nou treball, Carla vol demostrar que per si mateixa pot aconseguir absolutament tot el que es proposi. I per això, vol convertir-se en un remolí a sobre dels escenaris i interpretar el que li donin.

Per la seva banda, Rafael no ha volgut passar per alt l'espontaneïtat de la jove col·laboradora, ja que és una de les seves grans virtuts i que més li agraden. A més a més, és una desconeguda dins de l'àmbit teatral que pot aportar frescor.

La nova il·lusió laboral de Carla Vigo

En els últims mesos, la neboda de la reina ens ha deixat veure com és personalment. Amb el seu carisma i caracteritzada per no tenir pèls a la llengua, Carla Vigo ha aconseguit conquistar als espectadors de 'Sobreviviré', un dels programes d'actualitat i tafaneria més destacats del moment, dirigit per Nagore Robles.

El seu debut mediàtic no ha passat desapercebut, però encara no sabem com es desenvolupa la jove sobre els escenaris. Per això, les ganes de veure la seva desimboltura són màximes.

Aquest projecte és d'allò més il·lusionador perquè és el primer per la jove. A més, seria en directe, fet que demostra que el coreògraf ha posat plena confiança en ella, i té clar que ho farà genial malgrat la seva inexperiència.

Llavors, un cop més, la cosina de la infanta Sofia demostra que amb esforç i intencions, es pot aconseguir el que es vulgui. I és que després de molt temps darrere del seu somni, ara la col·laboradora està més a prop que mai d'aconseguir-lo.

Això suposa un gran salt per a la neta de Paloma Rocasolano. Però, serà el seu comiat en el món dels mitjans? Hi acudiran alguns membres de la Família Reial a veure-la debutar al teatre?

La reina Letizia podria acudir a l'debut teatral de la seva neboda

Encara que de moment el contacte entre Carla i Rafael només s'ha cenyit a reunions, tots dos asseguren que començaran a treballar en el projecte molt aviat.

Així mateix, no hi ha dubte que si alguna cosa tenen en comú els dos, és que són personatges molt coneguts al panorama espanyol. Això pot ajudar-los a vendre entrades per a l'obra de manera més ràpida i també crear un interès que d'altra banda hauria sigut més complicat.

I és que, malgrat ser una persona molt atrevida, aquest gran pas en la seva carrera professional ha aconseguit posar-la nerviosa. Una situació de tensió que ha aconseguit controlar gràcies als seus éssers estimats, que no han dubtat a animar-la perquè accepti. Sí, perquè l'entorn més proper de Carla està segur que tot sortirà com ella vol i que aquesta obra serà un pont perquè pugui treballar del que vulgui.