Primer plano de Rocío y Olga

Rocío Flores decep el seu pare amb la seva reacció a la separació d'Olga Moreno

La filla de Rocío Carrasco continua donant suport a Olga Moreno encara que hagi decidit prendre un camí diferent al del seu pare

Aquest dimecres, la revista 'Lecturas' ha fet ressò d'una notícia molt impactant: Antonio David Flores i Olga Moreno se separen. Després d'un any de rumors sobre una possible ruptura, la parella ha decidit prendre camins diferents.

Dotze anys de matrimoni han fet que la guanyadora de 'Supervivientes 2021' i l'excol·laborador de 'Sálvame' formessin un tàndem que semblava imparable. Malgrat les suposades infidelitats i l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, van seguir junts.

L'afecte que ha tingut la malaguenya amb el seu marit durant tants anys ha fet que es guanyés l'estima dels seus dos fills, Rocío i David Flores. Un amor que, malgrat aquesta crisi, no caurà en l'oblit.

Els fills de Rocío Carrasco han volgut continuar al costat d'Olga en aquest cop. Tot i la separació amb el seu pare, li han donat suport.

De fet, fa pocs dies van celebrar la festa d'aniversari de la dissenyadora. Una data on probablement ja s'havien separat, ja que ell no hi va anar. Però Rocío i David sí. 

Per demostrar que el vincle entre els tres és indestructible, fa unes hores la mateixa Olga penjava al seu Instagram una foto de Rocío, David, i la seva petita Lola. «Avui el meu dia és per a ells, els meus tres tresors», escrivia la protagonista.

Rocío Flores, el gran suport d'Olga Moreno

La crisi entre Olga Moreno i Antonio David Flores no ve d'ara. Els rumors sobre una possible ruptura es remunten a l'any passant, quan 'Sálvame' va exposar diverses presumptes infidelitats per part d'Antonio David.

La gota que va fer vessar el got va ser l'estrena de la docusèrie 'Rocío: Contar la Verdad Para Seguir Viva'. Un lliurament on l'exdona d'Antonio David explicava sense embuts com havia estat el seu matrimoni. 

Malgrat tota la pressió mediàtica, la dissenyadora va decidir anar-se'n a Hondures per demostrar públicament que la seva relació era ferma. Però ja es rumorejava que, entre ells, les coses no anaven tan bé com abans.

El públic esperava que Antonio David fos el defensor incondicional d'Olga, un paper que va acabar exercint la seva filla Rocío. La neta de Rocío Carrasco va defensar amb força la dona del seu pare tot i les crítiques. Un rol que també va adoptar com a col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa'.

La guerra entre Rocío Flores i Rocío Carrasco no s'acaba. Un motiu més que demostra que la jove no té cap inconvenient per dir que Olga Moreno és com una mare per a ella. I no ho deixarà de ser després de la ruptura.

L'espai dels matins de Telecinco ha enviat un equip a Màlaga per captar les primeres reaccions de la família.

Entre elles, una de les més esperades, la de Rocío Flores. Sabent l'estreta relació que manté amb el seu pare i amb Olga, aquesta separació pot haver caigut com una galleda d'aigua freda.

La influencer va anar al domicili familiar bastant seriosa, nerviosa i fumant. En tot moment va intentar esquivar la premsa per evitar qualsevol pregunta incòmoda que poguessin fer-li. «Res, que gràcies, bon dia», va dir.

Joaquín Prat es va adonar del malestar de la col·laboradora i va ser el primer a comentar que «la cara és el mirall de l'ànima».

No obstant això, Alessadro Lecquio recordava que Rocío no estava gens afectada dies abans que es fes pública la notícia. Encara que clar, ella ja sabia tota la veritat.