Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Antonio David Flores trenca el seu silenci després de separar-se d'Olga Moreno

Antonio David reacciona a Youtube després de sortir a la llum que ha trencat amb Olga Moreno

Segons la informació que treia a la llum la revista 'Lecturas', Antonio David Flores i Olga Moreno s'haurien separat ja fa gairebé un any. La publicació sobre el món del cor revelava aquest dimecres una bomba com és el final d'aquesta relació de més de 20 anys. Així doncs, Antonio David i Olga Moreno haurien acabat amb el seu matrimoni després d'un any de crisi i distanciament insalvable.

Tal com ha pogut saber 'Lecturas', la ruptura d'Antonio David i Olga Moreno no és un fet recent, ja que la parella portava intentant sortir d'una forta crisi sentimental des de fa gairebé un any. I és que el fitxatge del col·laborador a 'Sálvame' tensava la relació amb la seva dona, com el mateix Antonio David ho va expressar en el seu moment.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Aquest dimecres, 20 d'octubre, Antonio David Flores ha trencat el seu silenci després d'anunciar-se la seva separació de la seva dona, Olga Moreno. Per això, ha aprofitat les xarxes socials per parlar, encara que en aquest cas ha desviat l'atenció. I és que el vídeo que ha pujat al seu canal de Youtube ha tractat exclusivament del nou projecte professional que ha posat en marxa fa uns dies.

Antonio David dona la cara després de destapar-se la seva separació d'Olga Moreno

El pare de Rocío Flores s'ha obert un canal a la coneguda plataforma de vídeos per poder estar en contacte amb els seus seguidors. Tot i que l'excol·laborador de 'Sálvame' ja disposava de diversos mitjans per interactuar amb els seus milers de seguidors, ha optat per obrir una nova via de comunicació.

En el primer vídeo destacat del seu nou espai personal, Antonio David s'ha mostrat il·lusionat, deixant constància sobre això aquest dimecres. En aquest vídeo, s'ha vist a Antonio David exultant i fins a gairebé emocionat, per tot l'afecte que està rebent des que va ser acomiadat de 'Sálvame'.

«Gràcies a tots per ser aquí, us ho dec i ens ho devem. M'he animat a crear aquest canal per aquests missatges de suport que he rebut a les xarxes socials. M'heu mostrat un suport tremend i m'he sentit feliç i acompanyat per vosaltres», començava el seu 'speech'.

«Em sentia en la necessitat de ser aquí i de compartir coses. Em demanàveu que no desaparegués, que volíeu saber de mi, que on estava ficat. Que em trobàveu a faltar a la televisió, doncs aquí estic i és la millor manera de tornar a retrobar-me amb vosaltres», explicava l'ex de Rocío Carrasco.

«No podré parlar de temes que estiguin al jutjat»

«Anirem pujant vídeos perquè conegueu coses de mi i les que m'estan succeint en l'actualitat. De com he viscut aquest procés, què és el que faig en el dia a dia i quines són les meves aficions i a què em dedico», prosseguia.

Així, Antonio David aclaria en aquest important vídeo que no podrà comentar els temes que afecten els processos judicials en els quals està immers: «Òbviament, no podré parlar de temes que estiguin al jutjat». Però, sí que ha accedit a interactuar amb els seus seguidors, als quals els ha demanat que els facin totes les preguntes que vulguin.

En el seu nou espai virtual, l'encara marit d'Olga Moreno ha revelat que comptarà amb convidats de tota índole. Des de personatges «de les xarxes, premsa del cor, del món de la música o de la moda», ha dit aquest matí. Així doncs, veurem si Antonio David aconsegueix collir èxits importants d'audiència en aquesta nova aventura professional en què s'ha embarcat.