María Teresa en Madrid el 30 de abril del 2021

María Teresa Campos esclata i trenca el seu silenci: «Mentida rere mentida»

Gustavo Guillermo, xofer de María Teresa Campos, parla en el seu nom durant una entrevista demolidora

María Teresa Campos ha dit prou. La matriarca del clan ha trencat el silenci i s'ha recolzat en el seu home de confiança, Gustavo Guillermo, el xofer de la família.

Ell ha estat testimoni en primera persona de les vivències de la periodista, sobretot durant la seva relació amb Edmundo Arrocet. Així, ha decidit sortir en defensa seva i aclarir d'una vegada per totes la polèmica que s'ha generat en les últimes setmanes.

Una exclusiva de la revista 'Semana' que portarà cua, ja que Maria Teresa ho hauria organitzat tot a esquena de les seves filles, Terelu i Carmen Borrego.

Terelu Campos i Bigoti Arrocet
Terelu Campos i Bigote Arrocet s'han enfrontat públicament | La Notícia Digital
 

La primera d'elles s'hauria mostrat més que dolguda. S'ha sentit apartada per la resta de la família en una decisió tan important i que afecta de ple a la seva mare.

La salut de Campos penja d'un fil i tothom ha estat pendent d'ella en els últims mesos. La periodista no ho ha passat gens bé perquè, a més, ha tornat la seva exparella, Bigote Arrocet.

«Edmundo Arrocet volia fer negoci amb la relació des del principi»

Sembla que a Maria Teresa li costa acceptar que el seu moment de glòria a la televisió ja ha passat, havent d'aguantar també que s'especuli sobre la seva vida privada.

Tot això ha provocat que s'enfonsi del tot, tancant-se en si mateixa i protegint-se de l'assetjament mediàtic. Com a mínim fins ara, ja que ha decidit trencar el silenci d'una vegada per totes de la mà del seu xofer.

«Teresa no pot quedar com una mentidera», assenyala Gustavo. «Edmundo mai es podia imaginar que jo parlés, ell ha jugat amb això, però ho havia de fer. Jo no podia estar més temps callat sabent tot el que sé mentre ell només fa que escampar mentides sobre Teresa».

L'home de confiança de Campos insisteix que la seva cap «no pot quedar on la vol deixar Bigote, no ho puc acceptar».

De fet, ha estat ella la que l'ha autoritzat per parlar. «La veritable cara d'Edmundo és molt diferent», adverteix. «Ella ha plorat molt amb aquesta relació, l'he vist destrossada, però estava molt enamorada», assegura.

A més, es mostra implacable a l'hora de sentenciar Edmundo. «Volia fer negoci amb la relació des del principi», l'acusa Gustavo. «És un professional de l'amor i de la llàgrima, un actor de melodrama, però no és creïble».

Edmundo 'Bigoti' Arrocet a l'entrada de l'jutjat
Edmundo «Bigote» Arrocet a l'entrada del jutjat | GTRES
 

Sens dubte, una imatge molt diferent de la que pretén transmetre el còmic, que des del principi assegurava que havia estat sincer amb Teresa. De fet, Arrocet culpava tant Carmen com Terelu d'haver-lo atacat sense objeccions després de posar fi a la relació amb la seva mare.

Sobretot, per la suposada forma en què Bigote la va deixar, ni més ni menys que amb un simple i insípid missatge de text. Un fet que ell sempre ha desmentit.

No obstant això, el xofer de Maria Teresa ofereix una altra cara de l'humorista que no és gens agradable. «Una cosa és el que es veu i una altra el que és. Res a veure».

«Edmundo demanava als cambrers que els fessin seure on estaven els paparazzis, perquè així els fotografiaven», explica sobre l'inici de la seva relació. «Em vaig adonar que era un interessat i molt poc de fiar», remarca.

Bigoti Arrocet i María Teresa Campos
Bigote Arrocet i María Teresa Campos | agències
 

Gustavo qualifica l'ex de la seva cap «d'entabanador, una persona massa astuta i, sobretot, mentider».

El xofer assegura tenir les proves que Edmundo va deixar a Teresa via missatge i promet utilitzar-les si insisteix a fer-li mal. «És un missatge que el desemmascarà», assenyala. «Aquí només hi ha una veritat».