Victoria Federica en una imagen de 2018 durante la Corrida Goyesca del 2 de mayo

Qui ho paga? La dinerada que paga Victòria Federica de lloguer ella sola

La filla de la infanta Elena ha decidit independitzar-se amb la seva parella, Jorge Bárcenas, a un pis luxós del Passeig de la Castellana

Victòria Frederica ha acaparat tota l'atenció mediàtica en els últims dies. La neta predilecta del rei Joan Carles ha decidit independitzar-se amb la seva parella, Jorge Bárcenas.

La neboda de Felip abandonarà la llar on vivia amb la seva mare, la infanta Elena, i el seu germà, Froilà. Es tractava d'un pis de 500 metres quadrats situat al barri cèntric del Niño Jesús.

Una casa que va crear molta polèmica en el seu dia, ja que l'havia finançat el mateix monarca espanyol. L'objectiu era que la seva filla comencés de zero després de la ruptura amb Jaime de Marichalar.

Victòria Frederica i Jorge Bárcenas s'independitzen junts
Victòria Frederica i Jorge Bárcenas se'n van a viure junts | GTRES
 

Abandonar el domicili familiar sempre és un moment difícil. Però Victòria Frederica està il·lusionada per emprendre una nova vida amb el cantant, la seva parella des de fa dos anys.

Encara que això tot té un preu. La jove haurà d'acomiadar-se de totes les comoditats que suposa viure al sostre de la mare. Tanmateix, la seva nova vida no canviarà gaire.

Segons el programa 'Viva la Vida', la cosina de la princesa Elionor i la seva parella s'han mudat a un esplendorós pis a la capital.

Es tracta d'un espai situat en una de les zones més luxoses de Madrid, el Passeig de la Castellana. El nou «niu d'amor» de Victòria Frederica i Jorge té 500 metres quadrats.

Unes dimensions i una ubicació privilegiada que també té un cost. Els experts asseguren que el preu del lloguer oscil·la els 4.000 o 5.000 euros.

Després d'escoltar la xifra, alguns col·laboradors del programa com Kiko Matamoros o Diego Raval van posar-se les mans al cap. Tenint en compte que Victòria Frederica no treballa i que Jorge Bárcenas cobra, com a molt, 150 euros per sessió. Qui pagarà el pis?

Qui pagarà el pis de Victòria Frederica

Aquesta és la pregunta que es fan molts espanyols després de veure el programa de Telecinco. Hi ha un rumor sobre la Família Reial espanyola que indica que totes les seves despeses es financen amb els diners de tots. Però no sé sap si és cert. 

Victòria Frederica s'independitza costat del seu nuvi
Victòria Frederica s'independitza amb la seva parella | GTRES
 

Es tracta d'un dubte que sempre ha estat present. Però la veritat és que les infantes no perceben res del pressupost de la Casa Reial, i molt menys els seus fills.

La infanta Elena rep ingressos de la seva feina privada. Fa anys que treballa a la Fundació Mapfre, amb un sou d'uns 200 mil euros a l'any.

Tenint compte aquesta elevada paga, el més probable és que hagi estat la germana gran del rei qui hagi decidit ajudar la seva filla en la seva emancipació.

Però la despesa del pis no serà l'únic a què haurà de fer front la jove parella. Tant Victòria Frederica com Jorge Bárcenas han decidit tenir un porter físic, una escala de servei i un gran rebedor.

Una infinitat de facilitats que estaran a l'abast de la jove en qualsevol moment per tal de no ser caçada per la premsa.

José Antonio Avilés també ha aportat el seu granet de sorra per augmentar la informació. Com que s'han independitzat, els dos han decidit fer-ho amb magnificència.

Tant és així que han optat per desprendre's de tots els mobles que incloïa la casa per comprar-ne de propis i al seu gust. A més, el col·laborador assegura que també són de luxe.

Podria ser que Froilà també faci el pas i digui adeu a la seva mare.