Primer pla de María Teresa Campos somrient

María Teresa Campos té un fill secret: «Ha plorat moltíssim»

María Teresa Campos està destrossada després que el públic hagi descobert els seus grans secrets

Tot i que fa molts anys que María Teresa Campos regna el món del cor, encara amaga molts secrets que el públic desconeix. A través de la participació d'Edmundo Arrocet a 'Secret Story', el clan de les Campos ha tornat a revolucionar-se perquè estan sortint a la llum massa fantasmes.

Tanmateix, María Teresa no vol saber res de l'escàndol perquè considera que si ja no treballa a la televisió, no ha de donar explicacions a ningú. No obstant això, algú molt proper a ella ha donat la cara en la revista 'Semana' per frenar-li els peus a l'humorista.

Estem parlant de Gustavo Guillermo, el xofer i persona de confiança de la presentadora més longeva de Telecinco. I és que ha sigut testimoni dels successos que explica malament l'humorista i no consenteix que s'aprofiti del silenci de Teresa.

Maria Teresa Campos i Gustavo pels carrers de Madrid
Gustavo Guillermo sempre acompanya a María Teresa | GTRES

Gustavo assegura que quan Edmundo va acostar-se a Teresa estava en fallida i insinua que es va aprofitar d'ella per viure en la seva mansió. Encara que Campos era feliç, la realitat era molt diferent, ja que el seu xicot tot just feia vida amb ella i passava molt de temps sola.

El xofer es refereix a la comunicadora com a «la meva mare» perquè sent que és part de la família Campos i sempre l'han tractat fenomenal. Confessa que la seva mare biològica va morir fa un temps i que la seva cap no va trigar a ocupar el lloc que va quedar vacant.

María Teresa Campos demana ajuda: «Em tindrà sempre»

Gustavo reconeix que algunes coses que ha explicat Edmundo Arrocet són veritat, però assegura que les ha exagerat segons la seva conveniència. «És cert que li va prestar diners, però van ser molt menys i va ser la seva filla Estefania», declara a la revista 'Semana'.

«La meva mare biològica ja ha mort per desgràcia i Teresa Campos és la meva segona mare perquè porto més de 30 anys al seu costat. Edmundo ha volgut deixar-la de mentidera, però el que més em fa mal és que sap que no està explicant la veritat».

María Teresa li va demanar al seu xofer que parlés en nom d'ella perquè no tenia força per defensar-se d'un enemic tan poderós. I és que Arrocet té molta experiència en televisió i sap millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, així que Campos no vol lluitar.

De fet, l'humorista mai ha tingut bona relació amb Gustavo, és més, fins i tot en una ocasió, va intentar humiliar-lo davant de la presentadora. Aquesta el va frenar en sec i li va exigir que corregís el seu comportament perquè estima al seu empleat com si fos un fill.

Gustavo Guillermo assegura que és ell qui passa més temps amb la comunicadora, per això s'ha convertit en part del clan. «Estic amb ella tot el dia i em tindrà sempre que necessiti», declara amb orgull per a 'Semana'.

Maria Teresa Campos i Gustavo pels carrers de Madrid
Gustavo és una de les persones de confiança de María Teresa Campos | GTRES

María Teresa, traïda: «Començar a fer negoci»

María Teresa Campos ha viscut un autèntic infern al costat d'Edmundo, perquè s'adonava que la relació no funcionava bé. «Ha plorat moltíssim, l'he vist destrossada, però estava molt enamorada», assegura Gustavo.

La presentadora no està travessant per un bon moment perquè se sent més sola que mai. És més, el xofer assumeix que moltes persones ja no volen saber res d'ella, encara que els qui veritablement importen sempre estaran al seu costat.

Edmundo, suposadament, va ser un dels que es va acostar a les Campos per interessos mediàtics perquè pretenia recuperar la seva vida pública. «Volia que es conegués la seva relació des del principi per començar a fer negoci».

Així mateix, Kiko Hernández era íntim amic de la difunta dona de l'humorista, així que sap moltes coses que no li deixen en bon lloc. De fet, en una ocasió, va explicar que Arrocet es va aliar amb els paparazzis per deixar-se fotografiar al costat de María Teresa i guanyar diners amb el material.