Rocío Flores con una mirada desafiante a un lado y el piercing siempre puesto

Les primeres declaracions de Rocío Flores després de la separació del seu pare

Rocío Flores reacciona a l'exclusiva de la separació

Rocío Flores ha estat de les primeres a deixar-se veure després de la separació d'Antonio David i Olga Moreno. Aquest matí, la notícia saltava a la premsa a través de l'exclusiva de la revista 'Lecturas' on s'anunciava la rupturai de la parella.

Una bomba informativa que posa en moviment els reporters i periodistes ansiosos de les primeres declaracions dels afectats. De moment, ni l'excol·laborador ni la sevillana s'han pronunciat al respecte.

Prefereixen guardar silenci en benefici d'Antonio David amb la intenció de seguir mantenint la imatge de «pare abnegat». No obstant això, Rocío Flores sembla que no seguirà aquestes pautes.

Ha estat vista mentre anava al domicili familiar després que es publiqués la notícia. Vol fer costat a Olga i lluitar per la «família unida» de la qual ja no queda res.

Les primeres paraules de Rocío Flores sobre la separació

Sens dubte, és una de les separacions més sorprenents dels últims mesos. Antonio David i Olga Moreno decidien seguir les seves vides per separat després de mesos de polèmiques i rumors d'infidelitat.

Fonts pròximes asseguren que el matrimoni ja s'havia distanciat quan la sevillana va marxar a 'Supervivientes'. Les diferents dones que afirmaven haver tingut una relació amb l'exguàrdia civil van fer la guitza a Olga i va posar terra pel mig.

Va aguantar tot el possible per fer-se la forta, i no només pel que fa a supervivència, sinó a la seva vida al costat de l'excol·laborador. Sempre ha tingut el suport de Rocío Flores per defensar-la i parlar per ella quan la crisi matrimonial s'obria pas.

Rocío Flors
Rocío Flores va a casa d'Olga Moreno | cedida
 

Per això, ha estat de les primeres a ser vista mentre anava al domicili familiar d'Olga. Allà, l'esperava un bon nombre de reporters disposats a saber com es troba després de saber la notícia.

Amb unes ulleres de sol enormes i un aspecte seriós, la filla d'Antonio David intentava obrir-se pas entre periodistes i càmeres de televisió. Seguint la seva línia de no parlar si no és en un plató, Rocío ni confirmava ni desmentia. «No tinc res a dir, gràcies; bon dia», deia en to seriós.

Rocío Flores, el gran suport d'Olga

Des de ben petita, la filla de Rociíto i Antonio David va exercir un paper que no li corresponia. Sentia que havia de defensar i treure la cara del seu pare en un intent de tornar-li totes les coses bones que suposadament li havia donat.

Però Rocío no va tenir en compte que quan on pare dona el millor als seus fills no és per rebre res a canvi. Es tracta d'un acte d'amor incondicional. Una cosa que, segons va demostrar la seva mare, no va fer el seu exmarit, ja que els utilitzava en benefici propi per vendre exclusives.

No obstant això, la neta de la chipionera sempre s'ha mostrat agraïda amb el seu pare i, especialment, amb Olga Moreno. És com una segona mare i ho va demostrar quan se'n van anar de viatge plegades a Hondures.

Aleshores, el matrimoni ja no anava bé i feia temps que no passaven estona junts. Segons l'exclusiva, la separació és amistosa i tant Rocío com David donen suport a Olga.

Un suport que ha estat visible amb la visita de la influencer al domicili familiar amb l'objectiu de donar-li suport i veure com es troba després de l'exclusiva. Més encara després de les primeres imatges d'Olga on se la veu molt afectada i amb aspecte seriós.

Per això, Rocío decidia fer-li una visita en privat i donar l'esquena a la premsa.