Olga Moreno en un plató de Telecinco

Olga Moreno va callar i aguantar durant un any a canvi de 200.000 euros

Olga Moreno va defensar al seu marit fins que va aconseguir el seu objectiu

Olga Moreno ha reaccionat a tota la polèmica familiar que la persegueix des de fa un temps. La dissenyadora ha decidit posar punt final al seu matrimoni amb Antonio David després de suportar gairebé un any d'allò més complicat. S'ha acabat l'aparença de família unida contra vent i marea.

El discurs que Moreno va defensar a 'Supervivientes' s'ha ensorrat un cop va aconseguir embutxacar els 200.000 euros de premi. Va suportar els rumors d'infidelitat i les repercussions del documental 'Rocío: Explicar la veritat per seguir viva'. Sempre va treure la cara per Antonio David defensant l'indefensable, fins al punt que no ha pogut més.

De moment, cap dels dos s'ha pronunciat sobre les causes d'aquesta separació, però tot apunta que feia temps que estaven distanciats. Més encara després que Antonio David no estigués present a la celebració de l'aniversari de la seva dona.

La resistència d'Olga Moreno per seguir facturant

Dies després que s'estrenés el documental, Olga va marxar a Hondures. Allà es va dedicar a rentar la imatge pública del seu marit, conscient de tot el que podria sortir a la llum. Va defensar el seu paper com a pare i com a marit exemplar, així com l'amor que existia en el matrimoni.

Encara que va prometre no parlar sobre les polèmiques familiars, la sevillana no va fer altra cosa durant el concurs. El seu victimisme va convèncer a l'audiència, cosa que li va permetre aconseguir alçar-se amb els 200.000 euros de premi. Però abans d'això, el matrimoni ja travessava per una crisi, marcada pels rumors d'infidelitat d'Antonio David. 

Antonio David va assumir que la relació amb la seva dona no era la mateixa. «De parlar 450 vegades al dia, ara són moments, són frases, és tot molt fred», assumia el pare de Rocío Flores a 'Sálvame' després de destapar algunes relacions extramatrimonials. «Això li està passant factura al meu matrimoni, sí que està incòmoda amb mi», va confessar.

No obstant això, malgrat aquesta incomoditat, Olga va continuar al seu costat. 'Supervivientes' estava buscant nous concursants i el nom de la dissenyadora sonava pels passadissos.

Olga Moreno se sentia humiliada

De tornada a Espanya, Olga va començar a plantejar-se la seva vida al costat d'Antonio David. Valorades totes les opcions, es va adonar que ja no li valia presumir de família unida. Fonts properes expliquen que «després de tornar va ser conscient que la seva relació amb Antonio David la perjudica, tant en l'aspecte públic com el personal».

El fet que Antonio David comencés fa més d'un any a treballar a 'Sálvame' va ser un dels detonants del trencament. A partir de llavors, els rumors d'infidelitat sacsejaven cada vegada més l'estabilitat del matrimoni. Olga se sent humiliada públicament, assenyalada com a consentidora dels actes del seu marit. 

Rocío Flores va ser la primera a donar la cara per la família i, amb llàgrimes, demanava que s'aturés tot, ja que la seva família estava patint i no permetria que res ni ningú la trenqués. Mentrestant, Moreno guardava silenci en un segon pla, deixant que pare i filla tractessin l'assumpte mentre la crisi matrimonial ja era un fet.

Una crisi que arrosseguen des de fa un any i que ara han decidit resoldre amb la separació. És clar que aquesta decisió beneficia la dissenyadora, però no tant a l'excol·laborador. «A ell li afavoreix no revelar la ruptura per alimentar la idea de família unida i pare abnegat», comenta la font propera a la parella.