Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Bomba: Antonio David Flores i Olga Moreno se separen

La parella hauria decidit posar fi a la relació després d'un any en crisi

Antonio David Flores i Olga Moreno haurien trencat la relació. És la informació que ha publicat aquest mateix matí en exclusiva la revista 'Lecturas'. El mitjà informa que ho han confirmat algunes fonts.

De moment no hi ha una confirmació oficial per part dels dos afectats. No obstant això, la publicació esmentada deixa ben clar que la parella hauria decidit separar-se,

Segons aquesta revista, Antonio David i Olga Moreno ja fa temps que no fan vida de parella. De fet, s'afirma que fa un any que van entrar en una crisi de la qual no han pogut sortir.

No només això, sinó que, a més, ja fa aproximadament un mes que no viuen junts. Pel que es veu, ara mateix Antonio David viu a Madrid i Olga, a Màlaga.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Des de fa un mes ell estaria fent la seva vida a la capital, mentre que lla s'hauria quedat a Màlaga, atenent la seva botiga de roba i amb la seva família.

'Lecturas' també afirma que la ruptura és una decisió que tots dos ja han anunciat a les seves respectives famílies.

De moment, es té poca informació sobre aquesta suposada separació. Com hem dit, malgrat que no hi ha una confirmació oficial per part d'Antonio David ni d'Olga, sí que hi ha detalls que ja apuntaven a aquesta ruptura.

 

Antonio David no va anar a l'aniversari d'Olga i ella va mentir

Potser una de les últimes coses que més feia pensar que la parella estava en crisi va ser l'aniversari d'Olga, el 3 d'octubre. El va celebrar amb amics i família, però hi va haver una gran absència.

Antonio David no va assistir a la festa dels 46 anys d'Olga, que es va celebrar a Sevilla.

En aquell moment se li va preguntar a Olga per què Antonio David no hi era, i ella el va excusar assegurant que estava treballant. Amb aquestes noves informacions es podria confirmar que si ell no era a la festa podria ser perquè ja havien trencat la relació.

Olga Moreno en el seu 45 aniversari i Antonio David Flores pels carrers de Malaga
Antonio David no va acudir a l'últim aniversari d'Olga | GTRES

Llavors ja hi va haver certa polèmica, ja que pocs dies després, Rocío Flores va negar la versió d'Olga sense voler. Va assegurar que aquell dia el seu pare tenia una cita important amb els seus advocats.

I ho va dir, ni més ni menys, en ple directe, a 'El programa de Ana Rosa'. Els presents es van quedar bastant sorpresos, ja que aquestes paraules no quadraven amb l'explicació que havia donat Olga uns dies abans.

Aleshores ja es va sospitar que passava alguna cosa estranya, però encara no es  tenia informació al respecte.

Una crisi de més d'un any

A més, sembla que no ha estat una decisió sobtada, sinó que vindria de lluny. Segons indica 'Lecturas', la parella feia més o menys un any que estava en crisi. Amb algunes anades i vingudes i moments pitjors i millors.

No obstant això, sembla que ja no ho aguantaven més i que l'amor entre ells s'ha acabat, potser arran de la tensió que han viscut aquests últims mesos amb la docusèrie de Rocío Carrasco. O potser l'estada d'Olga a 'Supervivientes' també hi podria haver tingut alguna cosa a veure.

Caldrà esperar que algun dels dos parli per a saber més sobre la suposada ruptura.