Parella de nuvis amb paisatge de fons

Sense paraules: La boda de 2 milions d'euros que es va celebrar el passat cap de setmana

La cerimònia s'ha celebrat en una finca valorada en 14 milions d'euros

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat una de les bodes més esperades i costoses de segle XXI. Un esdeveniment magnificent que ha tingut com a protagonista l'hereva d'una de les grans fortunes del món, Jennifer Gates, la filla primogènita de Bill i Melinda Gates, que van segellar una separació milionària aquest mes de maig després de 27 anys de matrimoni.

Amb tan sols 25 anys d'edat, la futura hereva de l'imperi Microsoft ha passat per l'altar al costat del genet egipci Nayel Nassar. La parella tenia intenció de casar-se des del mes de gener de 2020, quan van anunciar el seu compromís a través de xarxes socials.

«Nayel Nassar, ets únic. Em vas fer perdre el control el cap de setmana passat, sorprenent-me en el lloc més significatiu d'una de les nostres moltes passions compartides. No puc esperar per passar la resta de les nostres vides aprenent, creixent, rient i estimant junts. Sí, un milió de vegades», escrivia Jennifer en el seu compte d'Instagram.

Nassar responia a les xarxes socials amb una altra publicació, en què es mostrava «l'home més afortunat del món». «Jenn, ets tot el que vaig poder imaginar i molt més. No puc esperar per seguir creixent junts a través d'aquest viatge anomenat vida, i simplement ja no puc imaginar el meu sense a tu. T'estimo més que tu», afegia el jove.

Les noces milionàries de Jennifer Gates, l'hereva de l'imperi Microsoft

La filla de Bill Gates i el seu marit es van conèixer a Stanford, on ell estudiava Economia i ella Biologia. Es van enamorar gairebé a primera vista, i molt ràpidament van començar a consolidar la seva relació. Tots dos comparteixen la seva passió per esports extrems com l'esquí, però especialment el seu amor pels cavalls.

Mentre que el jove és genet professional i va participar en els passats Jocs Olímpics de Tòquio, Jennifer dirigeix la propietat per a cavalls que els seus pares van comprar a Florida per deu milions d'euros.

[Instagram] CU5HLZmNUqJ [/ instagram]

De fet, la parella ha celebrat el seu casament a la impressionant finca de North Salem. Situada a l'estat de Nova York, es tracta d'un immoble de gairebé 60 hectàrees amb nombrosos estables de cavalls i pistes d'entrenament, valorat en 14 milions d'euros.

El casament de la filla de Bill Gates: música en directe de Coldplay i 300 convidats

El casament es va celebrar el passat 16 d'octubre. Un dia abans, Jennifer i Nayel, ja s'havien donat el «sí, vull» en una cerimònia més íntima celebrada sota el ritu musulmà, segons recull el 'DailyMail'. Amb l'objectiu d'organitzar una festa que deixés satisfets els convidats, la parella va contractar un dels organitzadors de noces més prestigiosos dels Estats Units.


Es tracta de Marcy Blum, encarregat de gestionar les festes d'estrelles com Kevin Bacon, Lebron James o el cantant Billy Joel. Ell va ser el responsable de contractar la banda de música Coldplay per amenitzar la festa i l'encarregat de gestionar l'impressionant 'look' de la núvia, que lluïa un vestit signat per Vera Wang.

No és d'estranyar que el pressupost del casament, de dos dies de durada, assolís els dos milions d'euros, segons estima la premsa britànica. A la festa, hi van assistir un total de 300 convidats, entre els quals hi havia Georgina Bloomberg, filla del multimilionari Michael Bloomberg. Bill i Melinda també van ser vistos junts per primera vegada després de la separació.