La princesa Elionor i una imatge de la festa celebrada a l'internat galès on es troba

La princesa Elionor es deixa anar a la seva nova escola: «Striptease i descontol»

El pitjor malson de la reina Letizia s'ha fet realitat

La reina Letícia sempre ha cuidat l'educació de les seves filles. Ha estat sempre atenta a cadascun dels aspectes de la seva formació, fins al punt que inclús ha prohibit a la princesa i la infanta l'accés a les xarxes socials o veure la televisió.

L'UWC Atlantic College es caracteritza per ser una institució molt estricta, que sotmet els alumnes a diverses normes. De fet, la princesa Elionor s'ha hagut d'adaptar ràpidament al ritme de centre i deixar enrere els privilegis. Una de les poques concessions que ha pogut rebre és acomiadar-se de l'uniforme i marcar el seu propi estil, vestint com vulgui en tot moment.

Se sap que l'Atlantic College cerca la interacció entre diverses nacionalitats i diferents classes socials. Per tant, tots els alumnes són tractats de la mateixa forma. Precisament per això, Elionor no tindria accés a cap classe de luxes, sinó que dormiria en una cambra d'aparença bastant austera, compartint fins i tot el bany i les dutxes.

A part de les classes, l'hereva del tron espanyol també ha de complir amb dues hores obligatòries de voluntariat i activitat física. No obstant això, té una mica més de llibertat els caps de setmana, quan l'horari s'allarga fins a les onze. I també poden aprofitar per demanar menjar, veure pel·lícules o visitar la ciutat.

El polèmic vídeo de l'UWC Atlantic College que ha fet cremar les xarxes

Per això, i tenint en compte l'estricte ordre que manté el centre, ha sorprès un vídeo que s'ha fet viral en xarxes socials, i que posa en dubte les intencions de la institució. En el vídeo, es pot als alumnes extralimitats, ballant i, fins i tot, fent striptease.

La reina Letícia i la princesa Elionor abracades
La reina Letícia i la princesa Elionor abracades | Cedida

Unes imatges que segur preocupen a la reina Letícia, que sempre ha temut veure la seva filla en aquest tipus de situacions compromeses. Per això, li ha hagut de cridar l'atenció a la seva neboda, Carla Vigo, que no deixa de protagonitzar polèmiques.

De moment, no se sap si la Casa Reial es pronunciarà al respecte, però el vídeo ha causat un gran impacte i ha encès les xarxes. Pel que sembla, l'UWC Atlantic College acaba de celebrar la 'Queer Focus Week', la setmana 'queer', moviment inclòs en el col·lectiu LGBTIQ + que busca potenciar la llibertat identitària i la diversitat humana».

Amb aquest motiu, les alumnes haurien decidit organitzar una desfilada i altres activitats per donar visibilitat al col·lectiu. En concret, el que es pot veure en el polèmic vídeo són les imatges de la desfilada inspirada en el món del cabaret. Diversos alumnes desfilen en roba interior i fan 'striptease' per la resta dels seus companys.

Una jove s'arriba a atrevir a aparèixer amb el pit a l'aire, pintat, mentre que altres llueixen la bandera de colors de l'Orgull Gai. El més significatiu ha estat el missatge que pretenen transmetre: «Do not sexualize us» (No ens sexualitzeu).

La princesa Elionor, en el punt de mira en la seva pròxima tornada a Espanya

Una enquesta celebrada al centre desvelava que, d'entre els alumnes, «un 32% s'identifiquen amb la comunitat 'queer' (membres d'algun dels col·lectius LGTBIQ+), i un 13% se l'han qüestionat». I, com era d'esperar, les bromes i crítiques al respecte no s'han fet esperar. Sobretot, les relacionades amb Elionor i la llibertat que ha pogut trobar a l'estranger.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les | Cedida

«He vist Tik-Toks de l'escola on està Leonor, i només dic que més d'un agent del CNI es agafarà la baixa per estrès», bromejava un usuari. «Al col·legi deixen celebrar des de festasses fins a timbes de pòquer, Elionor va arribar molt ben preparada a l'Erasmus».

De moment, a la princesa Alèxia d'Holanda ja se l'ha enxampat de festa i en una actitud força compromesa amb tan sols 16 anys. Per tant, a la Zarzuela deuen estar nerviosos i tement que l'hereva protagonitzi algun escàndol. Davant el gran assetjament rebut, la persona que va pujar el vídeo va decidir esborrar-lo, així com la jove que l'havia compartit a Twitter.

«Tik tok està ple de vídeos de la festa. A diferència d'Alexia d'Holanda, en cap apareix Elionor, però els mitjans han deixat caure repetidament que la princesa no va venir el 12 d'octubre per assistir a la festa», explicava.

«He esborrat el vídeo de la desfilada al Col·legi de Gal·les en el qual estudia Elionor. Primer, perquè l'autora de Tik Tok l'ha esborrat del seu compte en rebre tants missatges, però sobretot per la manera en què ho estan enfocant els mitjans de comunicació».