Els concursants de Masterchef Celebrity 6

El robatori a 'Masterchef Celebrity' que posa en risc el futur del programa

'Masterchef Celebrity' va celebrar la seva sisena entrega més polèmica

'Masterchef Celebrity' va celebrar una de les seves nits més polèmiques. Sí, perquè l'audiència va assistir a una controvertida decisió per part del jurat que no ha deixat indiferent a ningú.

La sisena entrega del 'talent' culinari començava amb la tensió característica de l'espai, però va acabar amb una doble expulsió que va generar un gran enrenou. I és que els espectadors no van dubtar a mostrar el seu malestar a les xarxes socials acusant al programa de 'tongo'.

El primer disgust va arribar amb qui serien els portadors del davantal negre. La prova d'eliminació és la més complicada, per això els jutges van decidir que els concursants decidissin quins companys haurien de sotmetre's a la prova final.

Però, per si no n'hi hagués prou, a més van anunciar que serien els aspirants els qui haurien d'abandonar 'Masterchef'. Dues decisions que van provocar la ira dels espectadors i que va augmentar després de l'expulsió de Terelu Campos i Miki Nadal.

'Masterchef Celebrity' en el punt de mira

No va ser una nit qualsevol per als seguidors del 'talent' culinari de TVE perquè Jordi, Samantha i Pepe van ser fortament criticats per les decisions que van prendre durant el concurs.

Per començar, van deixar que la resta de concursants decidissin quins companys portarien els davantals negres. La peça més temuda dels aspirants, ja que implica que vas de cap a la prova d'eliminació. «Sereu vosaltres mateixos els que repartireu tres davantals negres per equips», va comentar Jordi Cruz.

Entre els candidats es trobaven Miki Nadal i Terelu Campos, els dos famosos més carismàtics del programa. No obstant això, de res li va servir a l'humorista haver estat un dels millors en la prova per equips que es realitza en exteriors.

A més, per afegir-li més tensió al moment, el jurat va comunicar que serien dos els expulsats de les cuines. Una notícia que va agafar a tots per sorpresa i que pronosticava una nit plena d'emoció i llàgrimes.

Juanma Castaño, Terelu Campos, Verónica Forqué, Miki Nadal, David Bustamante i Arkano van ser els elegits per disputar la prova d'eliminació. I encara que semblaven rivals febles, finalment Terelu i Miki van ser els expulsats pel jurat.

L'enuig de les xarxes socials amb 'Masterchef Celebrity'

El col·laborador de 'Zapeando' ha estat un dels que més simpatia ha aixecat entre el públic de 'Masterchef Celebrity', ja que en totes les edicions ha d'haver-hi un aspirant que aporti l'espurna d'humor i en aquesta sisena edició li ha tocat a l'aragonès.

Per aquest motiu els espectadors han esclatat a l'hora de presenciar com Miki era expulsat pels membres del jurat. Una expulsió totalment injusta per l'audiència que no va trigar a acusar de 'tongo' a l'espai de TVE.

Així, van ser molts els missatges publicats a Twitter on es reflecteix el malestar dels seguidors assegurant que va ser un autèntic robatori.

Miki Nadal reacciona a la seva expulsió

Pràcticament la majoria de l'audiència va lamentar que Miki Nadal hagués d'abandonar el concurs perquè semblava que ja començava a crear bones elaboracions i que el seu progrés anava en augment.

No obstant això, els jutges no van opinar el mateix després de veure el seu plat i observar que s'havia oblidat de posar les espardenyes. «Quina pena, Miki», deia un Pepe que tenia clar que el seu error li passaria factura.

Després de la seva expulsió, el mateix humorista publicava un missatge al seu compte d'Instagram on donava les gràcies pel temps dins de 'Masterchef'. Encara que la seva absència ha marcat molt als espectadors, ell accepta la derrota amb esportivitat.

«S'ha acabat, abans del que volia, però més tard del que m'esperava», comença dient. «Deixo enrere a quinze companys de fatigues que han sigut el màxim i a uns jutges implacables i justos», afegeix.

Per acabar, Miki no s'oblida d'aquells que sempre li han donat suport a les xarxes socials, el qual ha crescut després de la seva expulsió. A ells els dona les gràcies: «A la gent que l'ha viscut amb mi i que m'ha donat suport a les xarxes durant tot aquest temps, moltes gràcies a tots».