Primer pla del torero Francisco Rivera, conegut com a Paquirri

Les paraules de Paquirri que ara tenen sentit: «Una família»

Paquirri torna a ser notícia per unes paraules que deia i que ha revelat Canales Rivera

Encara que Paquirri va morir torejant a Pozoblanco, el 26 de setembre de 1984, el seu nom i la seva vida segueixen estant molt presents actualment. Concretament els últims mesos, ha tornat a cobrar protagonisme perquè el seu fill menor, Kiko Rivera, ha reclamat a la seva mare, Isabel Pantoja, el que li correspon d'herència.

A més, aquest cap de setmana també s'ha parlat del torero després que la seva germana, Teresa Rivera, s'assegués al 'Deluxe'. Ho va fer per a, entre altres coses, acusar la vídua del seu germà d'haver-lo enganyat abans de casar-se.

No obstant això, ara torna a ser notícia una altra vegada perquè el seu nebot, Canales Rivera, ha parlat d'ell dins del 'reality' 'Secret Story'. És més, ha revelat una cosa que el seu oncle va pronunciar en el passat i que avui dia cobra un sentit especial.

La màxima de Paquirri

Canales s'ha convertit en protagonista de l'última gala del 'reality' perquè ha decidit parlar del seu oncle. En concret, ha estat xerrant d'ell al costat d'Isabel Rábago i, el que ha deixat clar, és que l'estimava moltíssim.

Així, no ha dubtat a explicar alguna de les anècdotes que va viure al seu costat. Però, entre aquestes, ha destacat l'últim record que té d'ell: «Va organitzar un dinar i una festa en un pantà, una reunió d'amics. Ell tenia una moto de camp increïble i jo me'n vaig anar amb ell fins allà muntat a la moto».

Tot seguit ha explicat com era el torero: «Jo el recordo molt afectuós, molt protector, però molt dur. Si m'havia d'enganxar un clatellot a mi, que tenia 8 anys, me'l donava».

En aquest punt, ha volgut evocar unes paraules que Paquirri pronunciava en tot moment: «Recordo que ens feia seure i ens deia: 'Això és una família. Tot és de tots i ho gaudim tots'».

Unes paraules que, sense cap dubte, cobren un sentit especial ara que la seva màxima no s'ha complert. Només cal veure la 'guerra familiar' que va provocar la seva herència, a més de la 'batalla' que està latent entre el seu fill petit i la seva vídua per aquesta mateixa.

Així mateix, ha relatat que el destre no va poder estudiar i que s'enriquia culturalment tenint al costat la figura del pare Jesús. D'aquest ha relatat: «Viatjava molt amb ell perquè era un paio molt culte, preparat i bona gent. El meu oncle no va anar a l'escola i passava molt temps amb ell de xerrades culturals i s'omplia molt de tot això».

Canales Rivera explica més anècdotes del seu oncle Paquirri

El concursant de 'Secret Story' s'ha sentit tan a gust parlant del seu oncle que ha confessat més coses a Rábago. Mostra d'això és que li ha explicat com era la vida en família: «Nosaltres a l'estiu anàvem a la finca quan Caye i Francisco estaven amb ell, pels quals sentia bogeria».

De la mateixa manera, fins i tot s'ha animat a parlar de la relació entre aquell i Isabel Pantoja, exposant: «Jo recordo passar les festes de Nadal allà i li va fer un gran regal a ella. Li va arribar a regalar un abric de visó d'aquests de 'tira't els pèls del pit' i a la meva mare li va regalar un altre».

«La relació que jo recordo del meu oncle amb Isabel era meravellosa. Estaven tot el dia fent-se petons, es passaven tot el dia abraçats i amb Carmina igual».

A l'hora d'esmentar a la primera esposa del torero, Carmen Ordóñez, Canales Rivera ha volgut recordar-la amb molt afecte. Per això ha dit: «Amb el meu germà i amb mi era molt més especial que Isabel. Això sí que ho he de dir».

De la mateixa manera, ha explicat que el seu pare era el xofer personal del seu oncle i ha afegit: «Ell és el que guarda molts secrets, bons i molt divertits. Sense micròfon t'explico algun».