Belén Esteban i Andrea Janeiro caminant al carrer

Andrea Janeiro es troba al límit: l'última de la seva mare és imperdonable

Andrea Janeiro està farta i enfadada amb Belén Esteban

Andrea Janeiro no vol saber res dels mitjans, sinó que prefereix estar allunyada de les càmeres i tenir una vida més tranquil·la. Sembla, però, que mai ho pot aconseguir per complet, ja que sempre se la posa a la 'palestra'.

La culpable de que ara Andreíta estigui de màxima actualitat és la seva mare, Belén Esteban. I és que tot ha succeït per haver atacat novament contra Jesulín, acusant-lo de no pagar la meitat dels estudis de la jove. Així doncs, el que ha passat no ha agradat gens a la seva filla que, com ella va advertir en directe, l'ha esbroncat.

A més, tampoc li ha agradat el que Belén va fer ahir, i és que va tornar a treure el tema atacant a Laly Bazán, la tia del destre. Així doncs, Andrea està farta i optaria per desaparèixer de la llar familiar per no seguir sentint certes coses i per no estar en el punt de mira.

Andrea Janeiro i Belén Esteban estan en el punt de mira

Andrea va conèixer aquests dies l'operació de pit de Julia Janeiro, la segona filla de Jesulín. Una intervenció que va fer enfadar a la col·laboradora, ja que va arribar a acusar el seu ex de pagar l'esmentada operació, però de negar-se a fer-ho amb la meitat dels estudis de la seva primogènita.

Com és lògic, aquestes declaracions van fer que la polèmica estigués servida i per això ara es vol sumar la tia del destre. Així és, perquè ha decidit carregar contra l'esmentada col·laboradora en una conversa telefònica amb 'Sálvame'.

En concret, sobre Belén ha exposat: «Què vol, que també li pagui els estudis? Vinga, ja! Que els pagui ella. Que encara li està pagant Jesús i la nena ja té 23 o 24 anys».

«A la seva filla no li cal la mensualitat cada mes, la seva bona mensualitat, que això no ho dona ni un milionari». En aquest punt ha decidit carregar contra Andrea dient: «Si no que es posi a treballar, que ja té molts anys».

Sobre el seu nebot ha dit: «Jesús no mira la tele per res i menys Telecinco. I menys passar-li comptes a ella. Porta 24 anys parlant, doncs que segueixi parlant fins que es cansi o que la facin fora o el que passi».

«Que parli del seu marit i deixi al meu nebot en pau», prosseguia. Així mateix, ha estat molt contundent no només contra la col·laboradora sinó contra tot 'Sálvame'.

Per aquest motiu ha manifestat: «Nosaltres ni vam entrar ni sortim en les especulacions que feu. Aquí hi ha una taca de voltors. Que parli cada un de la seva vida, que tenen sarna per gratar tots els que hi són».

Per a finalitzar, Bazán ha volgut aprofitar per 'rentar la imatge' de Jesús, dient: «Ell és un bon pare i un bon marit. El meu nebot viu feliç. No ha necessitat res d'ella».

Laly Bazán durant un festival taurí a Ubrique.
Laly s'ha sumat al 'carro' de la polèmica, enfadant Belén Esteban i Andrea Janeiro| GTRES

Belén Esteban continua enfadant a Andrea Janeiro

Com no podia ser d'altra manera, la 'princesa del poble' no s'ha quedat callada després d'escoltar les declaracions de Bazán. Per això, mirant a càmera, no ha pogut evitar trencar a riure.

Tot seguit, ha exposat: «Li podria dir tantes coses, però el que passa és que si li contesto, demà li trucaran. Tots sabem de què va. No sé de què viu, ni ho sé ni m'importa».

Tot i això, ha optat per dir-li una cosa directament: «Laly, els pares i les mares estan per ocupar-se dels seus fills, petits, adolescents o gent gran. No et contestaré més». A això ha afegit: «M'acusa que parlo de la meva vida, però ella de la vida de qui està parlant?».

Després d'aquestes declaracions, possiblement la tia de Jesulín no es quedarà callada i la veurem en un plató. Vaja, que continuarà la polèmica i això farà augmentar el malestar d'Andreíta.