La princesa Elionor al costat del seu pare, el rei Felip

La princesa Elionor torna a Espanya amb xicot: «Hormones alterades»

Elionor ja va tenir parella, però la reina no va acceptar la relació

La princesa Elionor té preparades les maletes per tornar a Espanya, encara que serà molt dur per a ella absentar-se uns dies de l'internat. Els reis li han demanat que faci un esforç per tornar al país i lliurar els Premis Princesa d'Astúries.

No obstant això, Elionor de Borbó està molt còmoda a Gal·les perquè allà ha conegut a un jove especial, algú que li ha robat el cor. Segons diversos mitjans, està bastant il·lusionada amb aquest noi i han començat una relació d'amistat molt especial.

Seguint la informació dels mitjans locals, Letícia Ortiz «va posar el crit al cel» quan va saber que la seva filla tenia xicot a Espanya. I és que la princesa estava il·lusionada amb un noi de la seva edat, però la seva mare no estava d'acord amb aquesta unió.

«L'afortunat tindria una acabalada posició econòmica, membre d'una de les famílies més adinerades de Madrid. De fet, ja se l'hauria vist gaudint dels llocs més luxosos i exclusius de la capital», va escriure una coneguda publicació en 2020.

Cap periodista va poder fotografiar a Elionor amb la seva suposada parella, així que aquests rumors no van tenir massa recorregut. Tanmateix, hi ha molts experts que pensen que tot era veritat, però que la notícia es va amagar per protegir la intimitat de la princesa.

Elionor de Borbó no vol tornar a Espanya

Elionor està encantada amb la seva nova vida i no vol tornar a Espanya perquè sap que en aquest país no pot ser tan lliure com a l'internat. Tot i que sempre va acompanyada de diversos escortes, aquests són extremadament discrets i amb prou feines criden l'atenció.

La filla de Felip i Letícia és una més al Regne Unit, de fet diuen que ha conegut a un noi del qual es desconeix la seva identitat. Segons sembla, la princesa estaria bastant il·lusionada amb ell, així que si torna al seu país, és únicament perquè l'ha obligat la seva família.

Molts mitjans asseguren que la pròxima vegada que la veurem serà el 22 d'octubre, tot i que la Casa Reial no ha confirmat la notícia. Tampoc hi ha imatges ni dades excessives sobre el suposat gendre del rei, així que alguns periodistes exigeixen estricta prudència.

Elionor de Borbó s'ha guanyat l'afecte de la vila, ja que el seu comportament és força diferent de la resta dels seus cosins. En cap moment ha protagonitzat cap escàndol i sembla estar molt lluny dels membres conflictius de la Família Reial.

Elionor, sense paraules: «Nois ben plantats»

La princesa està gaudint molt de la seva experiència britànica, cosa que era necessària per a completar la seva formació i seguir creixent. Davant d'això, una coneguda periodista ha escrit al diari 'La Razón' una carta imaginària en la qual Elionor es comunica amb Letícia.

«Jo estic feliç aquí, passejant les meves cames quilomètriques per l'internat de Gal·les, ple de nois ben plantats que fan esport. Surts al jardí i veus una 'tauleta' darrere l'altra, ja m'ho havia dit la dels Belgues: 'Ves, que et revolucionaràs'».

María José Navarro, autora del text anterior, juga amb la idea que l'hereva està amb «les hormones revolucionades». Aquest és el motiu pel qual no li fa especial il·lusió tornar, perquè sap que la seva estada a Gal·les té data de caducitat.

Alguns mitjans exigeixen ser mesurats amb el suposat romanç, ja que encara és molt petita per parlar de relacions estables. No obstant això, no han parat d'especular amb la identitat de l'afortunat, encara que és una tasca altament complicada.

Al centre escolar hi ha bastants joves i cap paparazzi ha descobert qui podria ocupar el cor d'Elionor de Borbó. El que és evident és que aquesta suposada relació no compta amb el beneplàcit de la reina, que sempre ha estat estricta amb la seva filla.