Carmen Lomana posant a un photocall de Elle

Roben un collar de milions a Carmen Lomana i assenyala a algú de la televisió

Carmen Lomana, desesperada, denuncia a les seves xarxes socials el robatori del seu collar més preuat

Carmen Lomana no dona crèdit al qual li ha passat en les últimes hores. Segons sembla, la 'socialité' més coneguda d'Espanya ha tingut un seriós contratemps amb una de les seves joies, i ha decidit demanar ajuda a través del seu compte de Twitter. I és que una de les preuades peces del seu joier ha desaparegut sense saber com.

Per a això, ha recorregut a Twitter, on la segueixen més de 200.000 persones, per provar sort i esperar que algú l'ajudi. «Ajuda, Twitter! M'ha desaparegut aquest collar, és molt valuós. Algú té alguna pista? Penso en algunes sospitoses que no podríeu imaginar, però si algú veu alguna cosa en qualsevol esdeveniment o programa de TV, m'aviseu?», ha publicat Lomana.

Adjunt al 'post', Carmen Lomana ha publicat una imatge de la peça perduda. En concret, estem parlant d'un valuós collaret de brillants i maragdes del qual encara desconeix el seu parador, tot i que no deixa d'investigar.

Carmen Lomana, trencada després de perdre un important collar de brillants i maragdes

Un missatge d'alerta que ha provocat centenars de respostes a la xarxa social, ja que molts han col·laborat i prestat la seva ajuda a la 'socialité'. Però, en canvi, altres s'ho han pres a acudit, una cosa que segur no li fa gens de gràcia a Lomana.

«Una llàstima, si el recuperes guarda'l en un banc que és on ha d'estar. I compte amb qui fiques a casa teva i li ensenyes el que no ha de veure», ha dit un seguidor de la lleonesa.

Carmen Lomana al photocall de l'estrena de el musical Tina a Madrid el dimarts 30 de setembre de 2021
Carmen Lomana sempre ha estat una apassionada de la moda i les grans joies | GTRES

«Hauria de denunciar, ja que li cobreix el preu del collaret l'assegurança de la casa, però necessita denúncia. Si ha viatjat, potser l'hotel sap alguna cosa. Molts ànims», ha publicat una altra seguidora.

«Carmen, si és que sempre camines en catifes de vellut. Per aquí hi ha gent de poc fiar», ha escrit un altre usuari de Twitter. D'altra banda, una cosa que ha estranyat a molts seguidors és que Carmen no ha especificat ni quan ni on li ha desaparegut la joia.

A més, tampoc ha deixat clar si ha anat a una comissaria de policia per denunciar el robatori, cosa que molts seguidors que li han recomanat des del primer moment.

«Quin disgust tinc!, si us plau, ajuda», era un altre dels missatges desesperats de Carmen Lomana. I és que, després de perdre un dels collars més valuosos que posseeix a casa, l'empresària no sap com donar amb aquesta joia.

Carmen Lomana, en el punt de mira de les crítiques

Un revés que arriba en un mal moment per Lomana, qui va ser molt criticada per unes polèmiques paraules en el Dia de la Hispanitat. Sí, perquè va comentar a 'Espejo Público' certs detalls de la desfilada i els 'looks' de la Infanta Sofia i la reina Letícia.

Respecte a la consort, va afirmar que no li havia agradat el seu pentinat, que portava una cua baixa. I és que per a Lomana, era una cosa molt improvisat. Pel que fa a la infanta Sofia, va confessar que el vestit de 'Claudie Pierlot' que va triar era «massa curt» i que tenia «les cames grosses».

Letizia i Sofia de Borbó assisteixen a una desfilada militar durant el Dia de la Hispanitat de 2021
Carmen Lomana ha criticat els 'looks' de Letícia i la infanta Sofia el Dia de la Hispanitat | GTRES

A més, Lomana va destacar que hauria sigut més correcte que recollís la seva llarga cabellera. Així mateix, va criticar que la reina Letícia i el rei Felip VI encara porten mascareta en exteriors, afirmant que «estan a l'aire lliure i amb distància, és una mica exagerat».

Alhora, Susanna Griso se sumava a aquest corrent d'opinió: «En el fons, per a la marca Espanya, no és bo, perquè dona la sensació que estem pitjor del que realment estem. És veritat que la família holandesa o danesa ja l'han tret en exteriors per aportar sensació de normalitat».