Primer pla de Kiko Hernández amb ulleres

Kiko Hernández, asenyalat: «Ha mort i no ha aparegut»

Kiko Hernández s'ha posat en mans d'especialistes per a superar els seus problemes

Kiko Hernández està totalment destrossat. De fet, no té forces ni per a col·laborar als programes de Telecinco. Ha deixat la televisió durant un temps, i mentrestant està en mans d'experts perquè l'ajudin a superar els problemes emocionals que té.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' és una de les cares televisives més rendibles del moment, ja que maneja informació sobre molts temes, i ell també genera interès. Els espectadors estan molt preocupats, perquè des que es va acomiadar de 'Sálvame' no han tornat a saber res d'ell.

Fa poc va morir Begoña Sierra, empresària i amiga seva, víctima d'un càncer, i aquesta mort se li va ajuntar amb la de Mila Ximénez. En poc temps, va perdre dues de les dones més importants de la seva vida. Això el va sobrepassar, així que va decidir parar.

Hernández està molt afectat, perquè ni tan sols va assistir al funeral de Begoña, cosa que ha sorprès el seu entorn. Es troba en un estat emocional bastant crític i, de fet, una companya seva de feina ha revelat que està fent teràpia.

Carlota Corredera va parlar amb un equip de reporters perquè transmetessin un missatge important: el tertulià necessita repòs. Assegura que el plató de 'Sálvame' el rebrà amb els braços oberts quan estigui preparat, i que no s'ha de preocupar per cap assumpte laboral.

Kiko Hernández sembra el caos: «Fins sempre»

El televisiu ha de lluitar contra molts enemics que no li estan fent el camí fàcil i que s'estan aprofitant del mal moment que està travessant. La premsa esperava veure'l al funeral de Begoña Sierra, però Kiko no hi ha assistit perquè no està preparat per a parlar amb ningú.

Els detractors del tertulià s'han llançat a les xarxes socials per a intentar fer-li mal: «S'ha mort una amiga seva i no ha aparegut al funeral». Hernández no ha respost a aquests atacs i s'ha acomiadat de Begoña mitjançant una publicació al seu compte d'Instagram: «Fins sempre, amiga. Cuida't molt i bon viatge».

L'equip de 'Sálvame' s'ha quedat orfe, perquè en molt poc temps han perdut dos tertulians fonamentals. Afortunadament, el problema de l'exgrangermà té solució, i esperen que torni al programa ben aviat.

Kiko Hernández amb María Patiño a Madrid
Kiko Hernández amb María Patiño a Madrid | GTRES

Begoña Sierra, que era propietària del Bingo Las Vegas, tenia una relació molt estreta amb el col·laborador. De fet, va ser testimoni del moment més important de la seva vida: el naixement de les seves filles, Abril i Jimena. A més tenia molt de contacte amb les nenes.

Kiko Hernández preocupa la seva família: «No vol dir res»

L'amic de Mila Ximénez ha travessat moments molt complicats a la seva vida, perquè sempre ha sigut un personatge bastant polèmic. Fa un temps, també es va retirar de la televisió perquè no aguantava la pressió mediàtica i perquè necessitava descansar.

Ningú sap quan tornarà a Telecinco, tot i que abans de marxar es va comprometre a no absentar-se durant gaires setmanes. Recordem que el programa on treballa està en crisi i el necessita més que mai.

Kiko té la seva família preocupada, ja que l'anterior crisi que va patir va estar a punt de costar-li un gran disgust: «No em volia aixecar». Fa poc, va trencar el silenci per a dedicar-li unes paraules molt boniques a Begoña Sierra.

Ha confessat que amb ella va aprendre que hi ha «moments que no signifiquen res i moments que ho signifiquen tot». Begoña va estar amb ell quan més ho necessitava, li va donar la mà i no l'hi va deixar anar fins que va complir el seu gran somni: ser pare.

Els espectadors de Telecinco el troben a faltar, ja que la seva presència a 'Sálvame' era més que necessària. També hi ha gent que no vol que torni perquè considera que el seu moment ja ha passat.