Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó somrient

La foto que Tamara Falcó no volia veure

La parella de la marquesa de Griñón, Íñigo Onieva, hauria estat de festa per Madrid i Eivissa en companyia de diverses noies

Semblava que la vida de Tamara Falcó era el més semblant a un conte de fades. I és que després d'haver heretat el marquesat de Griñón, l'aristòcrata va trobar l'amor de la mà d'Íñigo Onieva. Tant és així, que no dubta a casar-se amb ell en un futur, ja que se sent «preparada i en un moment equilibrat».

Així ho explicava la filla d'Isabel Preysler a la presentació del seu primer llibre de cuina, 'Las recetas de casa de mi madre', on va presumir de la seva relació amb el dissenyador de cotxes.

No obstant això, els rumors sobre les possibles infidelitats d'Íñigo cap a Tamara no han parat de sorgir des que van fer pública la seva relació. Una cosa a la qual ella ha preferit no fer cas, i sempre ha donat la cara per la seva parella. «Això ho diu gent que no ens coneix, i li dono la importància justa», deia per a defensar el seu nòvio.

Si en alguna cosa ha destacat sempre l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity 4' és la bona relació que té amb els mitjans de comunicació. Tamara Falcó sempre els dedica un somriure i bones paraules.

Però clar, no paren de picar-la per aquests suposats enganys, així que a la filla de Carles Falcó no li ha quedat altra opció que treure les urpes i el mal geni.

Aquest cap de setmana, al programa de Telecinco 'Socialité' es van emetre unes imatges una mica confuses d'Íñigo. L'espai de María Patiño va fer públiques unes seqüències del dissenyador gaudint de l'oci nocturn a Madrid i a Eivissa.

PI per a acabar-ho d'adobar, se'l veu passant-s'ho d'allò més bé amb diverses noies i sense cap pressa per a tornar a casa, tot i les altes hores de la matinada que eren.

Mentre íñigo estava de gresca, Tamara era a les Maldives amb la seva mare. Un regal que la jove va voler dedicar a la Preysler per haver estat la seva mà dreta en la publicació del llibre.

«Mà a mà. És que nosaltres abans fèiem molts viatges juntes, i abans que les meves germanes tinguessin fills, família i tot això, sempre fèiem un viatge de noies i ens ho passàvem molt bé», explicava.

«Això és el que jo volia. Que la meva mare gaudís, que estigués uns dies tranquil·la. Per això la vaig convèncer perquè ens en anéssim a un lloc tropical. Que ella sempre diu que com que és d'una illa, les illes li fan sentir-se de meravella», deia entre rialles.

Però quan els reporters li van preguntar per les imatges del seu nòvio, Tamara Falcó no va tenir pèls a la llengua. «És superdesagradable que vingueu un diumenge a preguntar-me coses que no us incumbeixen», explicava la jove, notablement enfadada.

Per a posar la cirereta del pastís a les seves paraules, la marquesa de Griñón va afegir: «Us ho hauríeu de plantejar». I va deixar bastant clar que confia plenament en Íñigo.

Íñigo Onieva surt de festa amb diverses noies sense Tamara Falcó

 

Tamara Falcó, enamorada i confiada

No hi ha dubte que la socialité està travessant un dels millors moments de la seva vida. Per aquest motiu, prefereix gaudir-lo al màxim i no avançar esdeveniments ni en el terreny professional ni en el personal.

Pel que fa a la relació amb Onieva, assegura que estan fent passos curts però ferms. «A poc a poc. No ho sé, encara ens estem coneixent. D'aquí a tres mesos, si em pregunten "et cases ja?", diré que això ho vas veient, sobretot jo, que vinc de pares separats i sé el que suposa una separació. Crec que has de conèixer molt bé la persona», explicava.