Belén Esteban muy sorprendida

Belén Esteban no pot quedar-se embarassada: sabem què li passa

Belén Esteban ha trobat la resposta que feia tant de temps que buscava

Belén Esteban està molt enamorada de Miguel Marcos, així que vol fer un pas endavant en la seva relació: tornar a ser mare. Fa molt temps que va deixar de banda els mitjans anticonceptius, però encara no ha complert el seu somni d'ampliar la família.

La tertuliana ja té una edat avançada i tots pensen que no podria quedar-se embarassada de manera natural, però no és cert. Ella sap el motiu pel qual encara no ha tingut cap altre nen i ho ha compartit amb els espectadors de 'Sálvame'.

Fa més de 10 anys que lidera les tardes de Telecinco i, de fet, la van coronar com a princesa de la vila i el seu poder mediàtic no ha disminuït. Tot allò que fa es converteix en notícia i la premsa desitja que es quedi embarassada.

L'ex de Jesulín entén que els periodistes estiguin ansiosos per la notícia, però no vol respondre a la mateixa pregunta tantes vegades. Està convençuda que parlar tant sobre el tema «porta la mala sort», així que no tornarà a pronunciar-se al respecte.

Belén confessa que ara està «una mica parada» perquè ha perdut la il·lusió, però sap que per al seu marit seria un gran regal. Miguel és molt més jove que ella i vol tenir un fill amb ella com a prova de l'amor que sent cap a la tertuliana.

Jorge Javier Vázquez, que té una estreta relació amb Esteban, coneix les seves intencions i ha volgut indagar en l'assumpte. No obstant això, ella s'ha mostrat poc receptiva perquè pensa que parlar abans d'hora podria portar mala sort.

Belén Esteban està cansada: «Tothom em pregunta el mateix»

La mare d'Andreíta és conscient que ha estat més de dues dècades passejant-se pels platós de televisió per vendre Jesulín de Ubrique. Però quan la seva filla va complir la majoria d'edat va canviar d'estratègia per protegir-la i ja no vol exposar la seva vida privada.

Entén que hagi de donar la cara en certes polèmiques, encara que es nega a entrar en nous escàndols perquè no ha tingut una bona experiència. El seu marit és un personatge anònim i vol seguir conservant la seva intimitat, així que no vol parlar d'ell.

Esteban va confessar que volia tornar a ser mare i la seva parella li va recordar el perill que té compartir tants secrets. Per aquest motiu, es nega a aprofundir en la notícia, ja que l'últim que pretén és generar una crisi en la seva vida matrimonial.

Jorge Javier li ha preguntat pel seu nou fill i ella ha respost: «No respondré perquè crec que em porta mala sort. Tothom em pregunta el mateix i ja no vull contestar».

Belén Esteban no descarta adoptar si cal

Andrea Janeiro té dos germans, però la seva relació amb ells està exposada per una guerra familiar on ella no té res a veure. Ha crescut pràcticament sola, per això troba a faltar tenir algú proper amb el qual poder sostenir-se.

Esteban sap que si es quedés embarassada hi hauria una diferència d'edat molt gran entre els seus fills, però això no és un problema. Andreíta és una jove molt responsable i s'adaptaria a la situació segons el que fos necessari.

La princesa del poble sap que pot comptar amb el suport de la seva filla, així que no descarta cap mètode per tornar a ser mare. En cas de no poder fer-ho de forma biològica, adoptaria, ja que la seva única il·lusió és ampliar la família i fer feliç a Miguel.

Jorge Javier sap que és molt probable que la col·laboradora compleixi el seu desig, així que li ha continuat preguntant sobre el tema. Ella ha tancat la conversa amb un «tant de bo», però vol ser prudent perquè pensa que donar-ho per fet podria ser contraproduent.