Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera està preocupada per la seva filla: «Tinc molta por»

Corredera és molt curosa amb la intimitat de la seva família

Carlota Corredera coneix a la perfecció el món de l'espectacle, així que sempre ha estat molt reservada amb la seva vida íntima. És conscient que qualsevol error li podria jugar en contra i ha de protegir la seva família perquè té una filla de sis anys.

La periodista comparteix molts detalls de la seva privacitat a les xarxes socials perquè entén que és un personatge públic. No obstant això, mai ha mostrat res que pugui identificar la seva nena, ja que té por que puguin atemptar contra ella.

Una vegada, va confessar que havia vist un documental que li havia fet obrir els ulls, motiu pel qual va canviar el seu comportament. Abans d'informar-se sobre el perill d'internet no anava amb tant de compte, però ara no publica res relacionat amb la menor.

No obstant això, Corredera se sent tremendament orgullosa de la seva filla i, sempre que pot, li dedica missatges molt bonics. Recentment ha anat a una festa celebrada al Parc Warner de Madrid i allà ha fet unes declaracions bastant sucoses.

La presentadora confessa que va començar a gaudir de Halloween després de tenir la seva nena, ja que ella sent passió per aquesta celebració. «Halloween té molt d'èxit a Espanya. Jo mai ho he celebrat, però a la meva filla i a les seves amigues els encanta».

Carlota confessa que no se sent còmoda en aquest tipus de celebracions: «Soc poruga, tinc molta por», Tot i això, ha fet un esforç per a veure gaudir la seva nena, ja que entén que és un esdeveniment atractiu per al públic infantil.

Carlota revela què la separa de la seva filla: «No m'agrada»

La gallega entén que la seva feina genera molta expectació, així que sempre atén la premsa molt amablement. En aquesta ocasió ha parlat sobre els gustos de la seva filla, a qui li encanten les disfresses, tot el contrari que a ella.

«Li encanta disfressar-se. A mi no m'agrada gens. Em disfresso per obligació, perquè a casa meva mai hi ha hagut cultura de la disfressa». Els reporters han aplaudit la generositat de la periodista i han aprofitat per preguntar-li sobre un altre tema complicat: Kiko Hernández.

Tots dos tenen un comportament molt semblant, ja que protegeixen la seva família per sobre de qualsevol cosa. Fa més de deu anys que treballen junts, així que fora de càmeres tenen una relació bastant estreta.

Recordem que el col·laborador ha deixat 'Sálvame' perquè no se sentia amb forces de seguir i necessitava un descans. Corredera entén perfectament aquesta decisió i assegura que tots han passat crisis dins del programa.

Carlota Corredera, sobre Kiko Hernández: «Una etapa complicada»

Corredera és conscient de l'estrebada mediàtica dels tertulians de 'Sálvame', així que comprèn que li preguntin per Hernández. Fa uns dies, el col·laborador va perdre una persona important per a ell, cosa que li va recordar com de malament ho va passar quan va morir Mila Ximénez.

«Venim d'una etapa complicada: se n'ha anat la nostra companya, a qui estimàvem molt i era un pilar fonamental, i el programa no ha parat. Ha estat molt dur. Kiko Hernández ha perdut dues persones molt estimades per la mateixa malaltia, per això parar és important».

Les paraules de Carlota han tranquil·litzat els fans de l'antic concursant de 'Gran Hermano', ja que estaven molt preocupats per ell. Gràcies a la comunicadora, el públic sap que Hernández superarà el cop i que tornarà en algun moment.

«Nosaltres som persones que entretenim la gent, però, per sobre de tot, som persones. Hi ha qui necessita treballar per no pensar en els problemes i hi ha qui necessita parar».

«Jo entenc que Kiko hagi petat i necessiti el seu temps, però ell és molt professional i tornarà quan estigui preparat. Jo l'estimo moltíssim i el trobo a faltar», ha declarat Carlota.