Terelu Campos

Terelu, indignada amb Rocío Carrasco: «Ningú t'impedeix veure el teu fill»

Terelu pensa que tots els pares haurien de lluitar pels seus fills

Terelu Campos mai ha amagat la seva amistat amb Rocío Carrasco, a qui considera part de la família i estima com a una germana. Quan es va estrenar 'Explicar la Verdad Para Seguir Viva' va assegurar que ella ja sabia moltes coses i no va trigar a posicionar-se al seu costat.

La tertuliana assegura que Rociíto ha viscut un autèntic infern per culpa de l'obsessió d'Antonio David Flores. Pensa que ha estat víctima d'un complot que gairebé acaba amb ella perquè han jugat amb una cosa sagrada: els seus fills.

L'hereva de «la més gran» defensa que el seu exmarit ha aconseguit que els fills no vulguin saber res d'ella. Aquesta és la raó per la qual fa tant de temps que no tenen relació i sembla que la situació és irreversible.

La col·laboradora ha canviat d'opinió gràcies a Belén Esteban, que ha tornat a posar sobre la taula la deixadesa de Jesulín amb Andreíta. Les seves paraules han fet un gir de 180 graus a la història de Rociíto: «Ningú t'impedeix veure un fill».

Telecinco ha estat més de tres mesos venent que Antonio David havia robat els fills a la seva exdona i Terelu estava d'acord. No obstant això, ara pensa que no hi ha res que pugui allunyar una mare o un pare dels seus fills.

Terelu Campos esclata: «No li ha donat la gana»

La mare d'Alejandra Rubio vol deixar clar que Andrea Janeiro és una nena estupenda i que tot ha estat gràcies a Belén Esteban. Jesulín no ha exercit de pare i ha responsabilitzat de les seves mancances a Esteban, cosa que Campos no consent.

«Puc no voler veure el pare o la mare del meu fill, però veure el meu fill a mi no m'ho impedeix ningú», comenta molt molesta. Aquestes paraules volien ajudar la tertuliana de 'Sálvame', però s'han convertit en un atac cap a Rocío Carrasco.

La protagonista de 'Explicar la Verdad Para Seguir Viva' promet que Antonio David no li ha permès tenir relació amb Rocío i David Flores. Segons ella, des que eren petits els va manipular perquè creguessin que la seva mare era un ogre.

«Jesús no ha vist la seva filla perquè no li ha donat la gana», insisteix davant el desconcert dels espectadors de 'Viva la vida'. El seu plantejament també afecta Rociíto, ja que ella tampoc té contacte amb part de la seva família i ningú entén els seus motius.

 

Terelu Campos demana ajuda després de l'error: «Em fa molta pena»

Terelu s'ha adonat que s'havia equivocat per pensar d'una manera tan contundent, ja que les seves paraules podrien fer mal a Carrasco. Per aquest motiu, Alejandra Rubio ha entrat en acció i ha reconduït el tema per deixar clar que són dues històries diferents.

La neta de Maria Teresa va ser íntima amiga d'Andrea Janeiro, així que té molta informació sobre la guerra de Belén amb Ambiciones. S'ha pronunciat al respecte perquè totes les mirades anessin cap a ella i evitar l'error que ha comès la seva mare.

«Em fa molta pena perquè no sap la filla que té i se l'ha perdut», declara al plató d'Emma García. Molt poca gent coneixia aquesta amistat, ja que totes dues són molt discretes i mai han volgut que la premsa en fos conscient.

Campos ha fallat a la filla de la Jurado en un moment clau, atreviment que podria suposar una ruptura definitiva entre elles. Telecinco està a punt d'estrenar la segona part del documental, 'En el nombre de Rocío', i la protagonista necessita suport.

Els seus enemics han intentat aturar el projecte de totes les maneres, però no ho han aconseguit perquè Rociíto té massa poder. No obstant això, les declaracions que ha fet la col·laboradora podrien marcar un abans i un després.