Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera trenca una altra relació important: «Un malson de coll***»

El DJ ha atacat sense pietat el programa de María Patiño

Kiko Rivera està travessant una situació força delicada perquè en molt poc temps ha perdut dues persones molt especials per a ell. Primer es va haver d'acomiadar de la seva àvia, Ana Martín, i ara ha trencat la relació amb la seva cosina Anabel, un dels seus grans suports.

Anabel Pantoja prefereix mantenir-se lluny de l'escàndol, motiu pel qual no ha fet declaracions al respecte. No obstant això, la família Rivera, enemics íntims d'Isabel Pantoja, mare de Kiko, han aprofitat el moment per a treure a la llum certs secrets.

El DJ està molest amb la situació, ja que no entén que ha estat ell mateix qui ha originat la polèmica després de vendre la seva última exclusiva. Teresa, germana de Paquirrri, ha concedit una entrevista a 'Sábado Deluxe' que ha generat un autèntic huracà a Cantora.

La tieta de Kiko assegura que Isabel va ser infidel al torero abans de casar-se amb ell, i insinua que l'amant era una dona. Paco se'n va assabentar i va estar un temps sense voler saber res de la cantant. De fet, quan va morir no es parlaven perquè suposadament estaven en crisi.

'Socialité' ha intentat parlar amb Kiko, ja que la seva reacció és una de les més buscades. No obstant això, aquest no vol ser partícip de l'enrenou i ha estat molt contundent amb una reportera: «Sou un malson de collons».

Kiko Rivera fa embogir María Patiño: «Us insultaré tant com vulgui»

María Patiño ha donat la cara pel seu equip, ja que està molt decebuda amb Kiko: «Ha explotat de molt mala manera. Dispares massa aviat, no tens capacitat d'esperar».

El fill de la Pantoja ja no col·labora amb Telecinco perquè pensa que estan sent injustos: «Sense mi, la premsa del cor no seria res». No es penedeix d'haver atemptat contra la reportera de 'Socialité': «Us insultaré tant com vulgui, no us vull».

La presentadora s'ha quedat sense paraules quan s'ha assabentat que el DJ estava gravant la seva reportera sense permís. Té bona relació amb ell, però no consent que atempti contra el seu equip perquè únicament fan la seva feina.

«Una cosa és que jo vagi a parlar amb ells perquè em criden i una altra és que me'ls trobi cada dia davant de casa», declara Kiko intentant justificar-se. Però això no ha estat suficient i 'Socialité' ha desemmascarat la seva nova víctima. «Ha carregat brutalment contra tots els que el qüestionen», han dit.

Kiko Rivera, amb dificultats: «Tenim un document»

María Patiño ha recordat al DJ que va ser ell qui va obrir les portes de Cantora per a destrossar Isabel Pantoja. No critica aquest atreviment, ja que ha fet que tots guanyin diners, però exigeix respecte cap als membres del seu programa.

'Socialité' ha estat investigant. «Tenim un document que afavoreix Kiko i podria perjudicar nivell econòmic la seva mare», han afirmat. No obstant això, després del comportament desafortunat de Rivera, la periodista no té il·lusió per a exposar la seva veritat.

Patiño garanteix que el fill d'Isabel ha estat explicant la veritat, encara que això no l'eximeix de determinades responsabilitats. Els insults que ha dedicat a la reportera de Telecinco són inadmissibles, i els espectadors ja l'han sentenciat.

Rivera només vol la premsa quan li dona la raó. Ha invertit aquest últim any a rentar la seva imatge pública concedint entrevistes i mostrant la seva cara més amable.

El problema és que certs programes han començat a investigar i té por que descobreixin alguna cosa que li pugui fer mal. 'Socialité' té arguments per a afirmar que a Kiko li han ocultat informació, però ell no sabia que el defensarien.

Tenia por que el deixessin en evidència davant dels espectadors de Telecinco, així que ha pres una decisió dràstica: trencar amb la cadena. Està convençut que té la situació controlada perquè creu que sense ell la premsa del cor estaria en fallida.