Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez

La malaltia que Mila Ximénez sí que va aconseguir superar i gairebé acaba amb ella

Mila Ximénez va patir molt per una malaltia que finalment va aconseguir vèncer

La mort de Mila Ximénez ha deixat orfe el món del cor, però gràcies a alguns periodistes el seu record està més viu que mai. L'escriptor sevillà Juanele Zafra ha narrat la biografia d'Encarna Sánchez en una novel·la titulada 'Directamente Encarna'.

Mila Ximénez ocupa moltes pàgines dins d'aquest llibre, ja que va ser una persona fonamental en la vida de la mítica locutora. Sánchez es va enamorar perdudament d'ella perquè era una dona brillant: atractiva, intel·ligent i talentosa.

Encarna Sánchez va contractar l'exdona de Manolo Santana al programa que presentava a COPE amb un sou astronòmic. Tot era un parany i únicament buscava tenir-la controlada per intentar-la seduir i tenir un romanç amb ella.

Els companys de Mila sabien que Encarna estava perdudament enamorada, així que van començar a criticar-la per l'esquena. Una de les persones que més dura va ser amb ella és Marujita Díaz, artista que treballava en el famós programa radiofònic.

La molt estimada col·laboradora de 'Sálvame' tenia un problema que arrossegava des de petita: era tartamuda i no podia parlar amb lleugeresa. Marujita l'anomenava «tartaja» i la intentava humiliar quan no hi era per deixar en evidència la seva estreta relació amb Sánchez.

La presentadora mai hauria treballat amb una comentarista amb tantes mancances, però Mila era especial i va fer una excepció. Gràcies a aquesta ocupació va poder superar el seu petit problema, encara que l'ha continuat arrossegant la resta de la seva trajectòria.

Mila Ximénez ho va perdre tot per culpa del seu defecte

En una entrevista, Mila va reconèixer que era una dona molt tímida i per aquest motiu tenia tants problemes per comunicar-se amb fluïdesa. Durant l'etapa que va treballar a COPE va millorar molt, però sempre que es posava nerviosa tornava a tartamudejar.

L'exdona de Manolo Santana va invertir tot el seu capital en una mansió situada a La Moraleja, on vivia la poderosa locutora. Encarna assegura haver teixit una xarxa per tenir-la controlada i fer que depengués d'ella per donar qualsevol pas.

El sou que Ximénez cobrava per fer la seva secció a la ràdio era l'únic que tenia i Sánchez li va retirar després d'enamorar-se d'Isabel Pantoja. Funcionava per capricis i quan va deixar d'estar interessada en la comentarista es va centrar a conquerir la tonadillera.

Encarna Sánchez va humiliar la seva antiga amiga perquè havia deixat de ser «el número u» i li va recordar totes les seves mancances radiofòniques. Aquest episodi va marcar per sempre el futur de la sevillana i li va crear moltes inseguretats que no la deixaven avançar.

Es va quedar sense feina i amb un deute important per culpa de la locutora, ja que va ser ella qui es va obstinar en què comprés una mansió a La Moraleja. Aquesta delicada situació li va generar molta pressió i l'impedia mostrar-se tan brillant com era realment.

Encarna va arruïnar Mila

Mila Ximénez s'havia acostumat a viure de manera molt còmoda, ja que el seu divorci amb Manolo Santana li havia deixat alguns estalvis. De seguida va començar a treballar amb Encarna, així que el seu patrimoni va anar creixent per moments.

El seu únic objectiu era aconseguir els diners suficients per cuidar de la seva filla Alba, el punt més dèbil de Mila i que Sánchez coneixia perfectament. 

Però finalment ho va perdre tot i va haver de renunciar a la custòdia de la nena, obrint així un dels capítols més traumàtics de la seva vida.

Mila es va retirar molt de temps dels mitjans de comunicació, així que va perdre la seva experiència i el públic es va oblidar completament d'ella. Quan va tornar, gràcies a una entrevista que va concedir per parlar d'Isabel Pantoja, havia recuperat el seu defecte.

La tertuliana estava molt nerviosa i va quequejar en diverses ocasions, però, a poc a poc, va aconseguir superar els seus propis límits. El públic va demostrar que volia escoltar-la i allò li va donar forces per liderar el seu projecte final: crear un animal televisiu inigualable.

El vídeo del dia: