Primer pla de Rocío Flores

El desig més gran de Rocío Flores en el seu aniversari

Rocío Flores ha celebrat una festa i s'ha recordat de tota la seva família, fins i tot de la seva mare

Rocío Flores segueix sense l'afecte de la seva mare, però compta amb l'escalf de la seva segona família: els seus amics famosos de Madrid. Ha celebrat el seu 25è aniversari amb magnificència en una festa sorpresa que li ha preparat Agustine Etienne, el seu representant.

Rocío Flores ha reunit en un conegut restaurant de la capital la flor i nata de la crònica social. Alejandro Albalá i Gloria Camila, la tieta de la jove, han estat alguns dels convidats, i la premsa no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment tan especial.

Antonio David Flores està bastant tranquil perquè la seva filla ha recuperat la calma després del tempestuós conflicte familiar que han viscut. Gran part dels espectadors segueixen culpant-la del patiment de Rociíto, però ella no guarda rancor a ningú.

La col·laboradora és conscient que la seva mare ha embrutat la seva imatge pública, però prefereix perdonar i tirar endavant la seva carrera mediàtica. Per aquest motiu, ha compartit amb els reporters que el desig del seu aniversari també va dedicat a ella. «Per tota la meva família», ha afirmat la jove.

Rocío Flores vol pau: «M'agrada mantenir-me al marge»

Rocío és conscient que ha de donar certes explicacions perquè treballa a la televisió i el seu drama ha sortit publicat en tots els mitjans. Carrasco defensa que ha estat una dona maltractada per la seva filla i, de fet, ha airejat la sentència que ho demostra.

Els espectadors no van trigar a atemptar contra la suposada botxí sense tenir en compte les complicades circumstàncies que va passar durant la infància. La filla d'Antonio David ha estat partícip d'una guerra familiar bastant perillosa quan era tan sols una nena.

Actualment treballa com a col·laboradora a Telecinco, i els seus companys estan encantats amb ella perquè pensen que ha canviat. Reconeixen que el que va fer és inadmissible, però tenen en compte que tothom comet errors, i més en determinades etapes.

La influencer ha guanyat: tothom parla bé d'ella, cosa de què Rociíto no pot presumir. Flores és conscient d'aquest avantatge, per això ha compartit amb el públic el seu desig més íntim: el del dia del seu aniversari.

«Té a veure amb la meva família, amb tothom de la meva família, però prefereixo guardar-me'l per a mi perquè m'agrada mantenir-me al marge. Prefereixo fer-ho així, ja sabeu com soc», va declarar després de la festa.

Rocío Flores està preocupada per un familiar

La jove va perdre l'amor de la seva mare fa molt de temps. D'aquí que s'hagi refugiat en altres persones. La seva tieta, Gloria Camila, sap el dolor que se sent al perdre una mare, i per això sempre li ha fet costat.

L'última aventura televisiva d'Olga Moreno va separar aquest equip que semblava indestructible, però va ser un enfrontament passatger. La colombiana ha demostrat que dona suport a Rocío en tot el que faci i ha estat present a la seva festa d'aniversari.

El que ningú s'imaginava és que Gloria Camila tindria un problema amb el seu nòvio davant de tots els convidats. Les càmeres de 'Socialité', el programa de María Patiño, van ser testimonis de la discussió que van tenir i fins i tot van especular sobre una possible crisi.

La col·laboradora se sent culpable d'haver situat la germana de Rociíto al punt de mira i està preocupada per ella. La relació entre Gloria Camila i David García semblava estable. De fet, la jove va recuperar la il·lusió després del desengany que va patir amb Kiko Jiménez.

Caldrà esperar un temps per a veure si la parella aconsegueix superar les seves diferències, tot i que no es podran recrear en el perdó. Carrasco és a punt de tornar a primera línia i tots els seus enemics han d'estar units quan això passi.